Onsdag 8 april.

Mamma var jättetråkig på förmiddagen. Hon sprang bara runt och städade och städade. Jag sprang som en svans efter henne och det märktes att hon blev irriterad. Jag ville ju också hjälpa till med fönsterputs, dammsugning och svabbning av golv. Tur jag har en egen dammsugare så jag kan dammsuga när jag vill!

Fick beröm av mamma när jag hade ätit lunch. Jag dukade av själv och sen hämtade jag disktrasan och torkade av bordet. Städa är liksom min grej. Mamma hoppas att det kommer hålla i sig. Jag förstår inte riktigt vad hon menar...

Vi hann med en runda i tvättstugan på eftermiddagen. Medans vi väntade på att stoppa in tvätten i torken tog vi en promenad i Årstaparken. Jag gick och plockade pinnar och lade dem under vagnen.

När allt tvättande var klart åkte vi med pappa och handlade. Gränby centrum närmare bestämmt. När vi kom dit träffade vi Kevin och hans mamma. Jag var glad att se Kevin så det slutade med att jag fick gå med honom och Camilla och handla. Mamma och pappa smet iväg...

Till kvällsmat blev det carbonara och det föll inte mig i smaken.

När jag skulle bada var jag så trött så jag bara grät. Jag satt i badet i 15 sekunder innan pappa tog upp mig igen. Sen kröp jag ner i min renbäddade säng och somnade bums.

Imorgon blir det bus - akta er noga!!!


Kommentera inlägget här:

Jag som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0