Onsdag morgon

Väckte mamma klockan kvart i sju. Tittade lite på tv, pratade med Ida, lekte med Kevins gevär mm.

Var inte sugen på välling så jag fick yoggi och flingor istället. Men mamma tog bort yoggin också för jag satt bara och kladdade. Mormor hade sagt till mamma att jag åt dåligt i går också.

Tjugo i åtta gick mamma och jag till Årstakyrkan. Vi skulle möte Victor där för han behövde sina tyskaböcker. Jag blev så glad när han kom för jag fick ju inte träffa honom igår. Han sov hos mormor och morfar inatt. Jag vinkade som en tok när han kom cyklandes mot oss. Och tre minuter senare när han cyklade till Brantan grinade jag...

Nycklarna som mormor hittade i tvättmaskinen har i alla fall kommit tillrätta. Det var lek nycklar som vi hade på dagis. (Visste ju jag hela tiden)

När mamma gick från dagis var jag med Isio. Jag skulle hjälpa honom att sopa på dagisgården. Älskar att vara med honom för han är så snäll. Han sjunger alltid Bajen sånger för mig när jag kommer till dagis. Han håller också på Hammarby!

 

Jag i morse. (om pappa fixar fotoprogrammet så kan mamma fixa ögonen)

Skrivet av: Kevin

Oliver!!!! Du får inte leka med mina saker!! Vem släpper in dig i mitt rum när jag inte är hemmma? Och vem låter dig leka med mina leksaker? År det din mamma, eller vår pappa? :)

2009-04-22 @ 19:38:21
Skrivet av: Oliver

Du brukar leka med mitt duplo, rita med mina pennor och sitta i mitt tält!!!Min mamma tyckte det var skönt att jag lekte med geväret när hon fixade med din garderob.Småbrorsor är jobbiga så det så!!!

2009-04-22 @ 20:29:46

Kommentera inlägget här:

Jag som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0