Söndag eftermiddag

När vi kom hem från mormor och morfar åkte vi till Borrlövsta. Mamma tyckte att jag kunde sova min middag i bilen. Gick väl bra för mig antar jag. Somnade som en stock.

Vaknade upp när mamma parkerade hos en bonde i Borrlövsta. Pappa skulle kolla på jord som bonden hade till försäljning. Han ska ju fylla upp marken så att jag och andra inte går omkring och snubblar mellan alla stenar och hål. Dessutom ska det bli gräsmatta så man kan lira boll. Bonden hade massor med traktorer och jag var helt i extas. Jag älskar traktorer!

Sen åkte vi vidare till stugan. Farmor och farfar kom också. Farmor hade köpt med sig massor med gott fika. Mamma och jag åt princesstårta för andra gången idag. (vilket vi gärna gjorde) Hon hade även  festis, negerbollar, pepparkakor och glass! Precis vad vi ville ha! Vi fikade uppe vid poolen. Det var inge vatten i så alla var lite rädda att jag skulle ramla i. Var ett himla rännande efter mig....

Efter fika gick vi ner till tomten igen. Jag sprang runt och busade och vällte stolar. Det är så himla skoj att springa runt där och bara vara. Lekte lite med kastrullerna som står på min spis. Ville gunga men farmor sa att jag hade för mycket kläder på mig eller att jag var för stor - jag fick inte plats!

Hemma igen var det middag. Kött, pommes och bea. Jag åt nästan ingenting!

Efter maten gick vi till pappas jobb. Han ville visa hur han hade det och Kevins kulle hämta lite ritpapper. Det var roligt att springa runt där i alla rum.

Hemma igen var jag supertrött. Klockan var åtta och jag skulle ha sovit för en timme sen. Ingen ordning alls här på min mamma och pappa...

Nu sover jag som en kung! - Oliver

Skrivet av: Farmor

Hej Oliver!

Är Pappa glad idag?

Hans Hammarby vann ju igår!

Jaså du fick Prinsesstårta 2 ggr i söndags?

Tjatigt va?

Hur är det med din förkylning?

Farfar är hemma den här veckan, han mår inte så bra.

Och vet du vad? Vi har inget vatten!!

Grannens son hade låtit en slang rinna med vatten i flera timmar så pumpen är kaputt!

Imorrn kommer en rörmokare, hoppas han kan hjälpa oss.......

Älskar dig gubben. Hoppas du kan sova gott inatt.

Hälsa far o mor o Victor!

2009-04-21 @ 18:29:25
Skrivet av: Oliver

Hej farmor! Ni kan bo hos oss. Här finns vatten. Jag är fortfarande förkyld och jag har lyckats smitta mamma också. Krya på farfar!

Kram Oliver

2009-04-21 @ 21:08:05

Kommentera inlägget här:

Jag som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0