Igår var det fest

När pappa hämtat mig på dagis gick vi till Årstahallen och handlade mat. Vi skulle få främmande på kvällen och nu skulle vi handla så vi kunde göra tacos. Vi handlade massor med olika grönsaker, ost, köttfärs mm

När vi kom hem började jag titta på Rorri medans pappa började fixa med maten. Mamma kom vid fem och då hjälpte hon också till. Eller hjälpte till och hjälpte till... hon gjorde bara guacamolen.

Hon smet ner till tvättstugan istället för att tvätta lite.

Vid sex kom Eleni med sin syster och mamma och pappa. Jag tycker så mycket om henne. Dessutom är det lite roligt att reta henne och knuffa henne. Tyvärr är det alltid någon som ser när jag knuffar så då får jag skäll. Jag blev lite avundsjuk när hon satt i mormors knä och spelade piano.

Mormor kom också över. Hon var ensam hemma eftersom morfar åkte ner till Wien och hälsade på sin mamma. Tänk att han också har en mamma?

När vi ätit fick vi ännu mera besök. Simon & Victor kom med sina föräldrar. Fullt hus hemma hos oss. Det var mysigt när alla satt vid vardagsrumsbordet och åt glass. Eleni och jag åt mest. Mamma sa att vi inte skulle tycka om den där Tiramisu glassen men vi åt ju mer än de vuxna!

Wilma som är Elenis lillasyster är så mysig. Jag försökte krama och smeka på henne flera gånger. Fast ibland tycker hon att jag är jobbig och då börjar hon att gråta.

Kommentera inlägget här:

Jag som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0