Lekt med Meja

På förmiddagen hann vi inte med att göra så mycket. Mamma och pappa blev ju aldrig klara. Klockan elva tog mamma med mig ut och sa till pappa att lunchen skulle vara klar till kvart över tolv. Sen cyklade vi iväg mot mormor.

På väg till mormor mötte vi just - mormor. Hon skulle cykla till Lidl och köpa en lilja som var billig. Vi bestämde oss för att cykla med. Det var ungefär vad vi hann med innan det var dags att åka hem igen och äta lunch och sova middag.

Efter middagsluren cyklade vi ner på stan. Pappa skulle till någon advokatbyrå och lämna in några nycklar. Sen gick vi på Gÿnterska kondioriet och fikade. Mamma hade en rabatt på 50 % så det blev inte så dyrt. Jag tog en bakelse som låg i en plastbägare. Bakelsen bestod av hallon grädde och något mer. Jag nöjde mig med hallonen och grädden! Ni ska få veta i alla fall att MAMMA KÖPTE EN EGEN BAKELSE!!! (så jag fick ha min ifred men vem tror ni då började nalla... jo- jo - pappa!

Jag fick en Rorri film av pappa som jag köpte på Åhlens.

När vi var klara åkte vi förbi Meja för att titta om de var hemma. Det var de och vi blev kvar hela kvällen. Vi ringde efter mormor, morfar och Victor också. Sen blev det grillat och glass till efterrätt. Jag hade skoj med Meja och vi lekte massor. Hon har så roliga saker tex spis, kastruller, dockvagn, dockor...

När vi skulle åka hem så spöregnade det. Jag fick låna regnkläder av Meja.Kommentera inlägget här:

Jag som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0