Måndag 3 augusti.

Mamma, jag och mormor tog en promenad till Coop på förmiddagen. Inne på Skopunkten köpte jag ett par skor som såg ut som bilar. (kan lägga ut dem på bloggen imorgon) Sen gick vi till IKEA och åt lunch. Jag åt spagetti och köttfärssås. Efter maten fick man glass - mums!

Precis när jag skulle sova middag kom brorsan hem. Jag ville ju snacka lite med honom så det tog en stund innan jag somnade in. Men vid tre väckte mamma mig. Hon undrade om jag ville gå ut och trampa lite på trehjulingen? Och det ville jag ju gärna!

Vi gick mot pappas jobb och mötte upp honom. Sen tog vi bilen till Coop. När vi handlat åkte vi ut till farmor en sväng. Vi skulle lämna tillbaka bilen så hon skulle skjutsa tillbaka oss till stan igen. Jag pratade lite med kaninen och hönorna innan vi åkte.

Hemma igen så läste jag i boken som jag "lånade" av farmor. Byggare Bob - jättebra!

Badade efter maten och sen gick jag till sängs. Levde rövare i sängen så mamma fick ställa tillbaka den som den stod från början. Hon gillade inte när jag drog ner alla saker från hyllan och plockade ur alla våtservetter ur plastförpackningen. Jag låg säkert i sängen i en och en halv timme innan jag somnade.Kommentera inlägget här:

Jag som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0