Tomten = orättvis!!!

Idag följde jag med mamma och pappa och Kevin till Elgiganten. Pappa skulle kolla på lite saker till Wii spelet som Kevin fick i julklapp. Själv så tröttnade jag ganska snabbt på den affären och drog iväg min egen väg. Mamma fick hänga på bakom mig. Till slut hamnade jag i entren. Där var det översvämning med vatten. Till en början så nöjde jag mig med att hoppa där i men snart så utvecklade det sig till rullning i vattnet. För engångs skull så gnällde mamma inte ett dugg. Hon lät mig ligga i vattnet.

Sen gick vi över till IKEA och åt lite snabblunch. Jag åt mer mat än kevin. Han fick knappt i sig en korv och jag åt en och en halv. Efter IKEA tog vi en snabbtur på Coop också.

Klockan tre kom vi till mormor och morfar. Alla kusiner var här och än en gång skulle den där gubben - tomten - komma. Precis som igår fick alla andra mer paket än jag. Jag fick i alla fall Byggare Bob duplo - alltid något...

Tycker faktiskt att den där skäggiga gubben är väldigt orättvis!!!

Hemma igen så var jag lite på Kevins rum och sen Victors innan jag gick till sängs. Mamma och pappa hade glömt min välling hos mormor. Först försökte mamma med att ge mig mannagrynsvälling som hon kokat själv. Jag sa till henne att hon kunde skölja ur den! Då fick jag vanlijyoughurt istället och det var riktigt gott.

Eftersom jag inte sov någon middag idag hoppas mamma på att jag ska sova länge imorgon. Vi får väl se...Kommentera inlägget här:

Jag som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0