Imorgon blir det dagis

Var inne med mamma hela förmiddagen. Fick följa med ner till tvättstugan en gång och fylla maskinerna. Det är roligt att sortera tvätten. Jag vet att vitt ska ligga i en kasse och mörkt i en annan. Ibland tvättar mamma färgat också men vi har inte så mycket gula - röda - gröna kläder.

Somnade vid elva och sov till klockan två. Då kom mormor och väckte mig. Mamma tyckte att jag hade sovit alldeles för länge och var rädd att jag inte skulle somna till kvällen.

Mormor och jag fikade med kaffe och saft. Sen sa mamma att vi skulle gå ut en stund. Då gick vi till Brantingstorg och lämnade tillbaka en bok som Victor hade lånat. Han vågade inte lämna tillbaka den själv för han trodde att han skulle få böta eftersom den var sen men mamma behövde inte betala något.

Efter bibblan gick vi hem igen. Mamma tyckte det var skönt att jag var hängig för jag satt så fint i vagnen. Rörde mig inte ur fläcken. Det är inte vad Oliver normalt gör!!!

Nu sover jag igen. Undrar om man ska väcka mamma tidigt imorgon? Mamma tänker lämna mig på dagis imorgon för jag har inte kräkts och feber har jag inte haft sen i morse.

Kram Alla - Oliver

Skrivet av: Kevin

Hörru brorsan, varför kom ni inte upp och hälsade på oss??? Ni hade kunnat fika här!!

2009-05-19 @ 20:51:09
Skrivet av: Oliver

Mamma ville bara gå en snabbis fram och tillbaka men vi kommer gärna upp en annan gång!

Kram Oliver

2009-05-19 @ 22:04:23

Kommentera inlägget här:

Jag som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0