Ledig från dagis

Mamma och jag var till öppna förskolan imorse. Vi träffade Filippa och hennes mamma i Årstakyrkan klockan nio. Det var jättelänge sen jag träffade Filippa. Rosi kom också dit.

Först så var jag och åkte på den stora rutschkanan. Den är hög och man får upp en himla fart! Sen vill jag leka med playdo och måla i pysselrummet. Jag målade tre teckningar och vi får hämta dem en annan dag. Jag hade väldigt mycket färg så de hade inte torkat när vi skulle gå hem.

Efter mina konstutövningar var det sångstund. Jag gick och hämtade min snuttetrasa och napp. Sen så satt jag i Susannes knä. Filippa var lite avundsjuk...

Mamma tyckte jag var busig som sprang in och ut i kyrkans. Hon tyckte inte att jag skulle leka därinne. Vi fikade med mackor och saft. Mammorna drack kaffe.

Sen skulle mamma och Susanne ta en promenad ner på stan. Mamma trodde att jag skulle somna i vagnen men tji fick hon. Och en grinig unge...

När vi kom hem kvart i två hoppades hon på att jag skulle somna en stund men det gjorde jag inte. Kvart i tre gick vi ut igen. Vi mötte pappa och begav oss till dagis. Vi skulle på möte om mig. De försökte lämna mig på gården men jag ville ju vara med och höra vad de hade att säga.
 
Bara possitiva saker kan jag meddela. Jag är en duktig liten pojke! Hjälpsam, god kamrat, glad, matfrisk och en riktig fena på vem som hör ihop med vem. Om någons förälder kommer kan jag alltid peka ut var barnet är. Om någon tappar en mössa så brukar jag leta upp barnet som äger mössan och ge tillbaka den. Jag har även upptäkt att Lukas mamma Anna är duktig på att klä på mig. Jag brukar be henne om hjälp när jag har bråttom!

När vi var hemma igen slängde mamma ner mig i badet. Klockan var då fem och jag var super trött. Fick välling och ville att mamma skulle sitta med mig i soffan. Då fick mamma vara med om något nytt. Jag somnade i hennes famn! ( Här målar jag på öppnaförskolan, mamma snodde kortet från Rosis blogg)


Får väl se när jag tänker vakna imorgon bitti...


Skrivet av: Mamma

Älskling, du får gärna sova till klockan sju. :)

2009-05-07 @ 21:17:17
Skrivet av: Oliver

Tji fick du lilla mamma, jag var vaken klockan fem!

Kram Oliver

2009-05-08 @ 21:32:03

Kommentera inlägget här:

Jag som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0