Grattat Börje

På dagen var jag hemma med pappa. Vi var ut en sväng på morgonen men det var så dåligt väder så vi gick in igen. Efter min middagslur kom mormor och hämtade mig och pappa.

Vi åkte till Maxi för att hämta upp mamma. Sen åkte vi vidare hem till Börje.

Börje fyllde år idag och jag hade sett fram emot att åka hem till honom hela dagen. I bilen satt jag och pratade om att jag skulle äta tårta.

Jag hjälpte Börje att duka. Plockade fram koppar, assietter, skedar. Sonja och jag bar in kakfatet tillsammans. Sen satt jag fint på min stol och väntade på tårtan. Jag tog en kopp kaffe med en sockerbit i och rörde och rörde. (precis som jag sett pappa göra) Jag tog inget fika bröd utan väntade på tårtan.

När tårtan kom in högg jag in och jag fick ta rosen! Jag åt lite på den men sen så gav jag den till Börje. Den var inte så god som jag trodde. Vips - så var Sonja där och tog den av Börje. Sen åt hon upp den.

Börje har en stor låda med nycklar i som han samlat sen han var ung. Den första hade han hittat på skolgården i Björklinge när han gick i sjuan. Börje sa att jag skulle bli låssmed. Alla andra barn (mamma, Robert, Tomas, Johan och Therese) har lekt med dessa nycklar men det är aldrig någon som har provat om de passar i någon dörr. Jag provade alla nyckelhål jag kunde hitta.

Jag  ska åka och hälsa på Börje någon mer dag. Då lovade han att jag skulle få banka.Kommentera inlägget här:

Jag som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0