Sov till halv nio - det ni!


I dag missade mamma tvättiden tack vare mig. Hon ställer ju aldrig klockan när hon är ledig eftersom jag ändå alltid vaknar före klockan. Men icke idag. Jag sov till halv nio!!!

Fick jättemycket beröm av en förvånad mamma. Nu sitter jag i min stol och tittar på Doktor Mugg. Han är riktigt konstig och tokig han.

Igår var vi på fest hemma hos Anneth och Roger. Jag fick en jättefin cementblandare i Duplo av dem. Jag blev så glad! Alla tyckte att jag var en duktig kille igår. Jag var lugn och lekte fint. Inget spring eller rotande - men hallå?! -  jag börjar bli stor!

Hittade en rolig påse som jag gick med hela kvällen. I den stoppade jag tio tvättsvampar som jag också hittade hos Anneth. Hon är snäll - Anneth , man får göra mycket roligt med henne. Och hon tar sig tid att lyssna. När klockan var tio somnade jag i hennes knä.

Mamma väckte mig vid tolv när vi skulle cykla hem. Då sov jag och pappa så skönt. Vaknade av att mamma bökade på mig overallen. Men sen var jag så snäll när jag satt på cykeln. Inga tårar eller gråt. Somnade igen när vi kom hem och sov alltså till halv nio.

Idag regnar det. Vi får väl se vad som hittas på.

Tack Anneth och Roger för den fina cementblandaren!!!Kommentera inlägget här:

Jag som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0