Lördag 26 september

Hela förmiddagen fick jag rå om pappa ensam. Mamma jobbade så det var läge för bus. Pappa gnäller inte lika mycket när jag leker rövare.

Vi hade i alla fall jätteskoj. Jag byggde med Melkers tågbana som jag fått av honom, skruvade lite på några skruvar och var ut en snabbis.

Klockan tre kom mamma hem och då promenerade vi ner mot stan. Vi råkade hamna på ett tivoli på Fålhagens IP så jag fick åka karusell. Ena gången körde jag en lastbil och andra gången ett tåg. Jag tutade och vinkade och hade skoj. Tårarna kom när jag inte fick åka längre.

Sen gick vi ner på stan och tittade lite. Jag fick en korv medans mamma och pappa åt Kinamat. Mamma åt sån där konstig rå fisk medans pappa åt något som liknade päron. (mamma säger sushi och friterad fläskfilé/kyckling/räkor) Jag fick lite melon att gotta mig med. När jag ledsnat och började leva rövare beställde pappa in en glass. Sen satt jag snällt tills den var slut.

När vi skulle åka hem tog vi bussen. Det var spännande att åka buss.

Hemma igen cyklade vi en snabbis upp till mormor och lämnade över chips till Victor. Han skulle sova över så han ville ha lite chirre. Mormor och morfar var inte hemma så vi åkte vidare till Anita och ringde på så att jag i alla fall fick säga hej till dem. På tillbaka vägen stannade vi på Årstahallen och köpte våtservetter.

Innan sängen badade jag en stund och lekte i vattnet. Jag hade fått ett kinderägg av pappa på stan så nu var det roligt att fylla det med vatten. Sen ringde jag till farmor och sa god natt till henne.
Skrivet av: Farmor

Du har som jag läst haft en full dag!

Var det kul att åka karusell?

Finns de kvar imorgon?

Kanske vi kan gå dit då?

Sov Gott nu Oliver

Älskar dig!

Farmor

2009-09-26 @ 23:07:54
Skrivet av: Oliver

Hej farmor!

JO,de är kvar i dag! Jag går gärna dit med dig. Jag älskar att åka karusell! Du kan få åka med mig. Kram Oliver

2009-09-27 @ 06:56:46

Kommentera inlägget här:

Jag som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0