LördagIdag har jag hunnit med en hel del. Började med att mamma och jag levde om halv sju i morse. Tänk att hon ska bli så arg över att vi springer runt och skriker. Vi har ju roligt!

Vid lunch åkte jag till farmor med mamma och pappa. Pappa skulle byta däck på bilen. Medans pappa och farfar fixade med däcken så gick jag runt med farmor. Vi tittade på hönorna som var ute i det fria. Jag fick mata dem med ost. Sen ville jag gå och titta om det fanns något ägg. Farmor sa att det inte gjorde det men hon hade fel - jag hittade ett ägg som jag stolt bar iväg för att visa.

När vi kom hem gick vi över till mormor med Victor och Gustav. Mamma ville gå till 4H och titta på lammungarna. Jag börjar faktiskt tröttna på dem för vi har varit där tre gånger sen i onsdags. Jag cyklade i alla fall hela vägen dit och hem.

Sen när vi kom från 4H var vi in till mormor och morfar. Morfar hade gjort pizza men jag ville inte ha. Hittade en liter jordgubbar som jag råffade åt mig. Ok - jag gav Victor en jordgubbe - resten tog jag och självklart med grädde till.

När vi gick hem började det regna och hagla. Vi blev jätteblöta.


Kommentera inlägget här:

Jag som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0