Varit med mormorIdag kom mormor och hämtade mig på dagis. Pappa och kevin skulle iväg på kalas och mamma var i Stockholm på kurs.

Jag hade jätteskoj med mormor. Vi besökte 4H och jag cyklade både dit och hem alldeles själv på trehjulingen. När vi kom tillbaka till mormor tog vi upp Victors gamla cykel. Sen försökte jag att cykla själv. Det gick ganska bra men ibland tänkte jag fel och bromsade istället. Jag ska ta hem cykeln till mig så kan jag öva varje dag.

Mormor och jag var på utflykt också till Stora berget. När vi var nere sa mormor - om du skyndar dig upp ska du få en överraskning. Jag var så snabb så mormor inte hann med. Sen tog vi en filt och satte oss ner. Mormor hade tagit med lite godis och det var det som var överraskningen. Mormor blev lika överraskad när jag nöjde mig med en karamell.

Mamma och Victor kom vid sex. Klockan sju åkte vi iväg för att hämta Kevin och pappa. Jag följde med pappa in och tittade i de mörka rummen där killarna sprang och sköt på varandra. Det såg jättespännande ut.

Egentligen skulle pappa natta mig för mamma har legat med mig flera timmar varje kväll men när jag skulle sova ville jag att mamma skulle natta mig. Hon fick ligga 45 minuter innan jag somnade.


Kommentera inlägget här:

Jag som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0