Bjöd mor o far på fika

Idag var det en ganska tråkig dag. Ingen ville gå ut och vädret var inte det bästa. Vid två gick vi i alla fall ut för att få lite luft. Jag hade mina pengar med mig och skulle bjuda mamma och pappa på fika. Vi gick förbi Årstahallen och jag köpte varsin munk till mig och pappa. Pappa fick med choklad och jag med jordgubbsglasyr. Pappa valde Fanta och jag tog Coca Cola. Mamma ville bara ha en banan.

Sen gick vi till Kamomillen fsk och fikade. Det regnade lite så vi satt under tak. Efter fikat utforskade jag gården innan vi begav oss ner mot Camillas (Kevins mamma) gård. Vi skulle hämta Kevins cykel. Balkongdörren stod öppen så jag ropade länge på henne. Mamma sa att hon sov men jag ville träffa henne och säga hej! Till slut kom hon ut - nyvaken.

Jag berättade att jag längtade efter att få sova hos henne när mamma och pappa ska på Roberts bröllop. Hon längtar också!

Sen gick vi hem igen. Mamma tyckte att vi skulle åka över till mormor så att hon slapp laga mat. Vi ringde och hörde om hon var hemma. När vi kom dit stod hon redan och gjorde raggmunkar.

Imorgon ska jag går förbi dagis och heja på mina fröknar och kompisar. Själv så är jag ledig tills på måndag.


Kommentera inlägget här:

Jag som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0