Ensam med farmor

Ja så kom äntligen dagen man väntat på! Jag skulle till Farmor och ingen annan fick följa med! Jag packade direkt då jag vaknade satt sen och väntade, som tur var hade Farmor vaknat tidigt så väntan blev inte så lång. Vi åkte sen rälsbussen till Marielund och sen tog vi ångloket tillbaks. Jag fick inte säga att Farmor lånat mammas biljett. Jag var tyst!
 
Sen gick vi till Mc Donalds. Fattar inte...de andra som åt var alldeles fascinerade av att jag 3 år förberedde innan farmor kom tillbaks till bordet. Jag hämtade ketchup, servetter, peppar och sugrör till oss båda innan farmor kom! Va då? man hjälps väl åt!
 
Glömde...vi vinkade till mor o far både på vägen ut o hem, de stod på vår balkong som vildsna själar och vinkade glatt till oss.
 
Sen åkte vi till Gränby, farmor var lite impad av att jag inte tjata....men önskade när jag fyller år.
 
Sen hem till djuren.....matade hönsen med ris, Stampe o Castro fick morötter.Farfar kom hem och jag blev hungrig. Farmor lagar faktiskt god kalops och med rödbetor vad det MUMS! åt faktiskt 2 ggr!

Sen.....? Jo blev lite barnarbete, fick vattna lite, tvätta mina bilar och vet ni....var tvungen att smörja farmors i mina ögon GAMLA FÖTTER!!!!!! Fast farmor sa att jag ville det!? Vi blev så kladdiga att farmor sa att vi måste bada. Nog med det, har nu på kvällen lekt lite och ska snart sova.

Sov gott alla jag känner, imorgon kommer sotaren! Läskigt? Jag vet inte än.....rapporterar sen..
 
 


Kommentera inlägget här:

Jag som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0