Min helg

I fredags var jag med pappa eftersom mamma jobbade sent. Vi var och hälsade på morfar på jobbet och tog en fika där. Sen var vi ner till Mekonomen och hälsade på Ronny. Han var där för att hjälpa till med sitt handbollslag när de hade öppet hus. Pappa trodde att Ronny skulle steka hamburagare men så var det inte - han bjöd på fika. Jag och Kevin proppade fickorna fulla med godis.

I lördags kom jag till mormor och morfar vid tolv. Jag skulle sova där eftersom mamma och pappa skulle på bröllop. Sonja och Charlie var också där och vi lekte hela dagen. På natten sov jag själv i "victors rum". Mormors nya bäddsoffa var jätteskön.

På söndagen gick jag till 4H med mormor. Efter en stund fick jag ont i magen och ville gå hem. Mormor ville åka Lennakatten men jag orkade inte. Mamma och pappa kom vid tre. Då fikade vi och åt av mormors nybakade äppelkaka.

Vi åkte hem i två timmar och då tittade jag på Nicke nyfiken. Halv sex var vi åter hos mormor för hon skulle bjuda på mat - schnitzel - mums! Fast jag hade på lite väl mycket citron så det var ganska så surt.

Vi avslutade kvällen med att åka upp till Ackis och hälsa på farmor. Hon ska operera sig i morgon. Jag och farmor drack kaffe och delade på en macka.

Lycka till imorgon farmor - kram Oliver.

Skrivet av: Farmor

Tack snälla Oliver för den goda Hjärt-chokoladen!

Jag njuter av varje bit och tänker på dig!

Är nu äntligen hemma från sjukhusbesöket. Skönt att få ligga i egen säng.

Sov gott gubben, tänker på dig!

Kram

2010-08-31 @ 19:15:13

Kommentera inlägget här:

Jag som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0