Hemma igen!

Igår kom farmor och farfar och hämtade mig. Jag skulle sova över där eftersom mamma och pappa skulle på fest.

Jag hade jätteskoj och kunde göra massor med saker "kälv" som tex pannkakssmet och välling. Imorse var jag ute och plogade med farmor.

Nu ska jag sova lite middag för jag är så trött.

Många kramar Oliver


En tuff...

0-6952c73c39d389062b8c6e26deab65e1.png

En tuff dag i stockholm.


Äter glass...

0-46f92789fa698f1dcc2b2cf9e1578039.png

Äter glass på ikea och köpt ett ritbord.


På väg...

1a4f14a3c47d64c6339ca051149c95ec.png

På väg hem från affärn.


På väg...

0-5d42af38376a4fa80d2ec838091f9b14.png

På väg ut.


Snöbollskrig.

0-168c0099db861fbed478d9e9970b0351.png

Snöbollskrig.


Truck inköptes...

19f353f254c51f2f98ffefd16e9756f4.png

Truck inköptes för egna pengar förra veckan!


Nickis - igen!!!

Egentligen skulle vi ha gått till kullen men det var så kallt att vi valde Nickis igen.

Vi mötte upp Jonna, hennes bror och mamma klockan elva. Lek och bus började på engång. Jag älskar att vara på Nickis. Det är så roligt att hoppa i hoppborgen och att klättra för att komma till den långa rutschkanan. Dessutom är det väldigt goda glassar och kakor där.

När vi kom hem somnade jag på soffan efter att ha ätit pannkaka. De andra skulle äta tacos men jag ville ha pannkaka så mamma gjorde två stycken till mig. Tack snälla mamma!

På kvällen åkte vi och hälsade på mormor och morfar en stund. Sonja och Charlie var där så jag busade med dem. Vi tittade på Mora träsk på video samtidigt som vi dansade.

Till middag blev det mc Donalds och nu ligger jag i sängen och tittar på Pippi. Mamma hoppas att jag ska sova länge imorgon men jag vet inte hur jag gör med den saken.

Många kramar Oliver


Äter lunch.

0-40bb6983f5c804aa453fb436ca750005.png

Äter lunch.


Varit på dagis

Idag fick jag åka bil till dagis. Det snöade massor så det var lite jobbigt att plumsa fram till bilen. Sen satt jag inne i den varma bilen medans mamma fick sopa av snön.

Väl framme så var det utelek som gällde. Idag gick vi dock in tidigare eftersom det var så kallt och blåste.

Mamma och pappa kom och hämtade mig med bil vid fyra och då åkte vi upp till Gränby för att handla mat. Vi skulle äta tacos så det behövdes en hel del grönsaker. Jag köpte lördagsgodis - gelenallar. De åt jag upp i bilen på vägen hem. Är man hungrig så är man!

Emil och Kevin satt i trappen och väntade på oss. Jag tycker så mycket om Emil och jag fick vara med inne på Kevins rum när han var där. Jag skötte mig jättebra och fick kika lite på hans grejer.

När jag skulle somna fick jag ligga i sängen och titta på Pippi på pappas dator. Jag orkade dock inte titta så mycket utan vände på mig och låg och lyssnade istället.

Nu sover jag gott sen länge - många kramar Oliver

Nickis

Idag var jag på Nickis med min kompis Filippa. Vi tog oss dit med cykeltaxi. (våra mammor trampade)

Det var skoj som vanligt och mamma lärde mig att jag kunde sätta i foten i skyddsnätet när jag inte nådde upp till nästa "avsats". På så sätt klarade jag mig ganska bra själv idag. Nu kan jag klättra och åka rutschkana på egen hand. Fast mamma fick åka med mig många gånger i alla fall. Det är så roligt att sitta i mammas knä för då går det undan. Dessutom slipper jag känna alla elektriska stötar som mamma får i stjärten.

Jag åt en hel del under vår vistelse där också. Började med en Calippo glass, sen en varmkorv och senare två pannkakor med grädde och sylt. Susanne köpte massa goda småkakor också som jag åt av.

När vi kom hem var jag så trött så jag somnade på soffan med mamma.


Semlans dag

Idag hade mamma köpt hem semlor eftersom det är semeldagen idag.

Det smakade jättegott!


Chokladpudding i badet

Om jag åt bra med mat till middag så skulle mamma göra chokladpudding till kvällen. Jag åt lite men kanske inte så mycket som mamma hade tänkt sig.

Snälla mamma gav mig dock chokladpudding ändå. För att minimera kladdandet fick jag äta den i badkaret. Smakade mumsfillibabba! Sparade dock lite i koppen tills imorgon bitti. (mamma kan erkänna redan nu att hon har ätit upp det som fanns kvar MEN det finns fler koppar med chokladpudding i kylskåpet)
Hemma idag med.

Jag var hemma från dagis idag med. Egentligen hade jag nog kunnat gå men eftersom mamma ändå var ledig tyckte hon att jag kunde stanna hemma. Dessutom är jag fortfarande ganska så snorig.

På förmiddagen var jag till IKEA med mamma och pappa. Jag hade min plånbok med mig för jag skulle köpa tallrikar, bestick eller glas. Men sen började jag busa så mycket så vi glömde helt bort att jag skulle handla. Jag fick i alla fall en ny kudde. Den andra som jag har är min bebis kudde och den är ju ganska så platt.

Vi skulle äta också men jag var inte speciellt sugen på mat. Tjatade efter glass och min juice. Pappa blev arg på mig när jag inte åt så jag fick varken dricka upp min juice eller äta glass. Varför är det alltid viktigast att äta det äckliga? Jag ville verkligen bara ha juice och glass!

På eftermiddagen när Victor kom hem åkte vi till mormor. Victor skulle gräva en snögrotta till mig på hennes tomt. Finns nämligen en jättehög med snö efter det att pappa skotta taket häromdagen. Mamma skjutsade dit oss med bil och sen drog hon till Maxi på möte.

Vi kom hem igen vid halv nio och då var jag ganska så trött. Drack lite välling och somnade in till sagan med Pettson och Findus. Imorgon ska jag gå på dagis.


Sjuk

Nu har jag varit hemma från dagis i två dagar. Jag mår ganska bra på dagarna förutom att jag är lite trött. På nätterna har jag kräkts slem. Eftersom jag tills igår vägrat tagit näsdroppar har snoret runnit ner i magen som jag sedan spytt upp. Jag har även haft hög feber tre nätter på raken.


Lite fler bilder från fotograferingen.
Lekte med playdo
Är på...

0-4234e5cd2fcc0596c2972789fa03ded8.png

Är på Ikea och äter glass.


RSS 2.0