Ledig idag!

Fick vara ledig från dagis idag eftersom mamma var hemma. Vi tog det lugnt på morgonen och det var jätteskönt. Jag pysslade med mina bilar och duplot. Mamma säger att jag leker jättebra nu förtiden. Hon kunde t.o.m slumra till en stund på soffan utan att jag hittade på något bus.

Satt även en stund och tittade på Nicke nyfiken på datorn. Mamma passade på att duscha då. Jag fick massor med beröm för att jag var så duktig.

Victor kom hem från skolan vid halv tio för han hade håltimme. Vi åt lunch tillsammans och jag fick köttbullar och potatismos. Till det hade jag 1 dl med Mangoraja!!! Mamma säger att hon borde döpa om mig till just - Mangoraja. Jag tycker att den såsen är så himla god - mums!

Efter maten gick mamma och jag till stora kullen. Snön var konstig idag och det gick inte så fort som det brukar. Mamma sa att jag inte fick åka på isbanan på det branta med snowracern. Jag var så arg på henne! Sen - bara för att retas slängde jag mig ner på isbanan och åkte på magen. Det var jätteskoj! Mamma sa inget mer sen och jag fick åka där - men inte med snowracern.

När mormor slutade jobba kom hon också förbi. Jag åkte några gånger till sen gick vi hem till mormor. Efter att vi fikat satt vi och tittade på tv. Mamma somnade som vanligt...

Senare när hon vaknat åkte hon upp till Gränby för att göra ett nytt försök att hitta en overall till mig. Det ända hon hitta var dock ett nytt duschdrapperi - suck.

Tur som det var ringde moster Camilla och sa att hon hade en overall efter Melker storlek 110. Och tänk - den passade jättebra! Jag och mamma tackar så mycket för den fina overallen.

När mamma var ner och hämtade overallen så ville Meja följa med till mormor. Så mamma tog med henne i bilen. Meja och jag åt middag tillsammans och sen tittade vi på Mora träsk.

När jag och mamma skulle hem tiggde vi skjuts av morfar. Mamma orkade inte dra mig på snowracern hem.Kommentera inlägget här:

Jag som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0