Fotboll är roligt!

Imorse när mamma lämnade mig på dagis höll fröknarna på att tappa i vatten i baljan. Alla barnen var så glada för att de skulle få badad. Jag ville inte bada utan gick och hämtade en fotboll.

När mormor kom och hämtade mig på dagis spelade jag fotboll med Kadija och några barn.

Mormor och jag promenerade hem och när vi kom till Stora kullen traskade jag upp på den, bredde ut min snuttefilt och lade mig ner och vilade.

När mamma kom vid sex blev jag jättebesviken för att hon inte hade min stora Elias båt med sig. Jag ville ju köra i poolen som morfar fixat. Mamma orkade inte cykla hem igen och hämta den.

Jag var sugen på att bada men det var väldigt kallt och jag nöjde mig med att morfar höll upp mig så att jag kunde bada fötterna.

När vi kom hem ville jag dricka lite jordgubbsfil och titta på tv. Mamma sa att alla barnprogram var slut men jag ville titta på när Hammarby spelade fotboll. Fanns ingen sådan match så jag fick titta på Argentina - Grekland. Sen kom brorsan ut och ville fika och titta på tv med mig. Jag blev jättearg när han böt kanal och det slutade med att jag fick fortsätta titta på matchen och han gick in på sitt rum.

När mamma städade garderoberna i fredags hittade hon Annelis gamla landslagsshort. Hon visade dem för mig i kväll och jag älskade dem på en gång! Hon sa att de var lite för stora och att vi skulle spara dem ett tag men det tyckte inte jag.Kommentera inlägget här:

Jag som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0