Hos mormor

Idag fick jag vara ledig från dagis och var hos mormor istället. Vi hade bestämmt att vi skulle åka ner till Stadsparken där det var massa jippon från klockan ett. Uppträdanden i Parksnäckan, djurhage mm.

Mamma lämnade mig hos mormor klockan tio men hon var inte hemma eftersom hon var och grejade med sina fötter. Victor fick ta hand om mig i en timme tills hon kom hem.

Sen kom Meja & Melker med sin mamma och pappa så vi kom aldrig ner till Stadsparken. Det gjorde inget för vi hade jätteskoj endå. Bad i poolen var förstås det roligaste. Badade många gånger under dagen.

En gång när bara jag och mormor badade satt jag i hennes knä i badringen. Då välte vi och mormor hamnade under vattnet. Det såg jätteroligt ut. När hon kom upp poängterade jag att hon hade varit under vattnet. Hon hostade vatten för hon hade fått en kallsup. Hon hade blivit jätterädd och fastnat med benen i badringen. Sen fick hon panik för att hon trodde att jag låg under vattnet. Men allt gick ju jättebra!

Mamma kom och hämtade mig och Victor vid halv åtta och då åkte vi hem på en gång. Jag skulle titta på Lilo & Stitch på Victors rum men somnade nästan på en gång. Hans stol är så himla skön.


Kommentera inlägget här:

Jag som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0