Midsommarafton

Mormor och morfar kom och hämtade mig, mamma och Victor sen åkte vi till Hammarskog. Det var jättemycket folk där som vi satt och tittade på medans vi fikade.

Mormor och jag tittade på när de reste stången och sen ville hon dansa. Jag var dock inte så intresserad av det så vi gick tillbaka till filten. Där träffade vi Sonja och Charlie. Mormor frågade Sonja om hon ville dansa och det ville hon. När de gick bort började jag gråta för jag ville också dansa. Jag fick följa med...

Det var inte så roligt med dans och jag tröttnade ganska så snabbt. Morfar berättade att han hade sett Kevin och då ville jag genast hitta honom. Mamma och jag gick iväg för att leta.

Plötsligt stod han där och jag gav honom en jättekram! Han var där med bla sin kusin Liam och hans pappa. Sen lekte jag runt med Kevin i säkert en timme innan det var dags att åka hem. Kevin hade börjat samla på 21 lotter som var nitar och jag fick tre stycken av honom - Lycka!!!

Sen bar det av hemåt och till mormor. Pappa och mamma kom lite senare och sen var vi där hela kvällen. Jag ville titta på video när Victor var liten så jag satt i över en timme och gjorde det. Mamma såg lite annorlunda ut...Kommentera inlägget här:

Jag som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0