Varit hos Börje i Viksta

När pappa och jag hade varit på Mc donald´s och käkat lunch ringde mormor och frågade om jag ville följa med ut till Börje i Viksta - och det ville jag juh!

Mormor, morfar och Victor kom och hämtade mig och sen bar det iväg. Jag blev så glad när jag kom fram till Börje så jag sprang ut ur bilen. Sen så grejade jag hela dagen. Börje gjorde en hjälm till mig av en plasthink och så fick jag ett måttband av honom. (ett sånt där fint som pappa visade mig häromdagen och sa att han var rädd om)

När vi åkte hem började det att regna. Eftersom vi redan bestämt att vi skulle bada i poolen när vi kom hem så gjorde vi det endå. Jag, morfar och Victor trotsade regnet!
Nu har jag badat hemma i badkaret och ska strax sova. Ligger i sängen och tittar på Pettson. Jag har bara kalsonger på mig. Mamma sa att jag skulle sätta på mig en blöja men jag svarade att alla mina kompisar har kalsonger. Hon försökte lura i mig att de bara har det på dagarna. Jag tror henne inte men misstänker att mamma kommer byta till blöja när jag somnar...

Skrivet av: Farmor

Bytte mamma till blöja?

Man kan inte riktigt lita på henne....

eller kanske hon ville vara säker på att du skulle få sova i en torr säng?

2010-06-27 @ 19:17:08

Kommentera inlägget här:

Jag som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0