3 års kontroll - jag är för tjock!!!

Idag var jag på 3 års kontroll med mamma och pappa. Jag var lite blyg först och ville sitta i mammas knä. Tanten pratade en massa och jag nickade till svar.

Sen tog hon fram lite kort med bilder på, en bil, mössa, mugg mm. Hon frågade en massa om bilderna och jag svarade. Det fanns inte en bild som jag inte visste vad det var.

Sen fick jag mäta mig och väga mig. Jag var 101,5 lång och vägde 21 kg. Tanten berättade för mamma och pappa att jag var lite för tjock. Men hallå???

Så nu får jag bara äta välling på morgonen och kvällen. Bäst är förstås att skippa den helt men jag vill ha min välling. När jag kommer hem från dagis kommer jag nu få en frukt istället för välling. Till middag får jag inte dricka mjölk utan ska dricka vatten. Hårda bud!

Annars var det en bra dag. Mormor och morfar kom och åt middag med oss. Morfar skulle fixa med kontakter och bli klippt av pappa. Jag, mamma, Kevin och mormor gick ut. Jag åkte sparkcykel och Kevin inlines. Vi promenerade till skogen och plockade Liljekonvaljer.

När det var dags för sängen satt mormor med mig tills jag somnade.


Kommentera inlägget här:

Jag som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0