Söndag sista oktober

Idag har jag gjort mycket skoj!

Var på återvinningen och slängde grejer, det är alltid spännande. Sen var vi till Barnenshus. Jag lekte i hoppborgen länge, länge. Ni såg väl kortet som pappa skickade i inlägget innan?

Vi åkte till mormor för att fika men då fick vi veta att hon var på 4H. Mamma och pappa åkte upp dit och släppte av mig. Där var Meja och Melker också. Sen for mamma, papppa och Victor vidare hem till mormor.

När vi varit på 4H ett tag gick vi också hem till mormor. Sen lekte Meja och jag doktor. Vi turades om att vara doktor och att vara sjuk.

Vi fick lasagne och det var gott. När vi skulle åka hem ville jag ha en matlåda med mig hem. Jag bar stolt min mat och när vi kom hem ville jag äta den. Jag sparde dock hälften tills imorgon.

Jag var inte så trött på kvällen. Låg inne hos Victor och försökte somna medans jag tittade på Simpsons. Det gick inte så bra. Klockan nio lade sig mamma med mig och då somnade jag bums.

Hoppar i studsmattan i leksaks affärn.

jakan148 (MMS)

Hoppar i studsmattan i leksaks affärn.


Gjort pumpor

På eftermiddagen när vi kom hem från farmor gjorde vi pumpor. Pappa hjälpte mig med min och den blev jättefin! Kevins kusin Liam var också med.


Är och hälsar på farmors höns.

jakan146 (MMS)

Är och hälsar på farmors höns.


MONSTER!

Igår skulle Kevin gå på Halloweenparty och blev sminkad av mamma. Jag tyckte att det såg så roligt ut så jag ville också bli sminkad.

Kolla min mig som monster!


Badar med brorsan.

jakan144 (MMS)

När mamma är på jobbet passar vi på att bada tillsammans. När hon är hemma säger hon alltid nej för att hon tycker att vi stänker så mycket.


Mormor på besökIgår kväll kom mormor och hälsade på. Hon läste tomteboken för mig. Eller läste och läste - hon sjunger alltid den. Sen blir jag arg på mamma när hon ska läsa för att inte hon sjunger.

Vi fikade med muffinsen som jag och Kevin bakade i tisdags och så hade mamma köpt ballerinakakor med pepparkakssmak fast jag tyckte inte att de var så goda.

Nu har mamma precis lämnat mig på dagis. Jag började att leka på en gång. Nu är jag aldrig ledsen längre när mamma och pappa ska gå.

Grattat Börje!

På kvällen var vi till Börje och grattade honom. Jag åt massor med godis och kaffebröd. Sen levde jag fan med mina kusiner och Kevin. Vi lekte bla kurragömma.

När vi kom hem läste mamma lite för mig i tomteboken. Sen var jag så trött, så trött och somnade sött.


DagsavslutSå här slutade min dag alldeles nyss. Jag har haft fullt upp och nu var jag så trött så trött. Vid tolv gick jag till IKEA med mormor och morfar och sen följde jag med dem hem.

Mamma och Victor kom vid fem och då åt vi middag. Jag ville bara ha spaghetti men när pappa skulle äta sin matlåda då ville jag också ha fläskfilé. Tur att pappa var snäll och delade med mig.

Imorgon ska vi på fest - berättar mer då - Godnatt!

Min tjej & jagIgår lekte jag och Filippa massor. Först var vi i Rörparken på dagen med våra pappor och sen på kvällen kom hon över med sin pappa och åt middag med oss.

Vi lekte bla att vi var snickare, att vi gick i skolan (som låg inne på lilla toaletten) och att vi red på giraffen. Senare på kvällen tittade vi på tv.


Rörparken

jakan138 (MMS)

Är i Röris med pappa, brorsan, Kroken, Pelle, Filippa mfl. Vi fikar och leker.


"Eget rum"Jag blev så himla glad imorse! När jag vaknade kvart i sex sa mamma att hon var så trött men att jag kunde tända lampan som hon satt upp när jag sov. Jag gjorde det och blev jätteöveraskad!

Mamma hade vänt på sängen, satt upp lampan, fått upp min krokodil på väggen och även fixat sängbordet. Jag sa till mamma - Nu har jag fått ett eget rum!

Sen satt jag i min säng och läste tills klockan sju när mamma gick upp. Det var så mysigt att sitta där med min egna lampa tänd.

Mamma sa att de ska flytta på garderoberna till bakom deras dörr. Sen ska jag få ett skrivbord och hyllor på den väggen där de står nu.


Mormor & Steninge slott

Igår när vi var hos Anneth o Roger och åt mat såg mamma att mormor hade skickat ett sms tidigare på kvällen om att jag kunde sova hos dem. När vi käkat klart åkte mamma upp och lämnade mig hos mormor.

Jag sov i Victors rum för jag ville vara stor kille - precis som han. Mormor hade fått gått upp till mig några gånger under natten när jag var ledsen. Jag har ju så ont i min brännblåsa i munnen. Jag kunde inte äta något idag utan mormor fick koka mannagrynsvälling till mig.

När mamma och pappa kom idag tog vi bilen och åkte till Steninge slott i Märsta. När vi kom fram gick vi in och tittade i en jättetråkig glasbutik. Sen tog vi en promenad ner till slottet. Där var det roligt att gå och titta. Jag satt på en trappa och vilade precis vid vattnet. Mamma tog ett kort på mig också när jag stod vid en jättestor kruka.

När vi skulle gå tillbaka var jag dock så trött så trött. Jag blev mutad med att jag skulle få en glass när vi kom tillbaka till bilen. När jag ätit upp glassen somnade jag i bilen.


Roligt på rugbymatch!

Brorsan spelade match igår och då fick jag följa med. Jag lekte vid sidan om planen med tacklingsmadrasserna. När matchen var slut fick alla spelare ta godis i två stora banankartonger. Jag var också fram och tog. Tränaren sa att jag fick ta så att jag skulle bli stor och en bra blivande rugbyspelare.

Sen åkte vi ner till klubblokalen. Där var det skoj. Jag blev genast en i gänget. Killarna var jättegulliga och hjälpte mig med rugbyregler, hämtning av mat, tatueringar mm.


Negerbollar

Kevin hade i skoluppgift att baka. Han skulle göra negerbollar och då ville jag också vara med. Jag fick en egen skål som jag blandade ingredienser i. Sen knådade jag några bollar som jag rullade i pärlsocker.


Borrlövsta

Idag har jag varit med mamma och pappa i Borrlövsta. Det var jättefint väder och jag krattade löv, bar sten, bar pinnar, rensade i rabatten mm.

Mamma hade med sig pannkaka som jag mumsade i solskenet på en sten. Vi tog även en promenad till poolen som var tom. Det låg en fotboll där i och mamma och jag spelade lite. Det sista vi gjorde innan vi åkte hem var att tömma pottipottin. Pappa satt på en sten och fick uppstötningar medans mamma och jag fixade. Det luktade lite illa men det var ganska så spännande.


Marknad

När mamma och pappa kom och hämtade mig på dagis cyklade vi ner på stan. Det var marknad på Vaksalatorg som vi skulle besöka. Jag fick hundrakronor att handla för.

Det fanns mycket roligt att titta på. Jag köpte en klubba, lite smågodis och en ballong. När vi åkte hem stannade vi på Mc donalds och åt kvällsmat. Jag beställde in chickybits och åt upp alltihop.

När vi kom hem badade jag, fikade med nyinköpta cocosbollar och somnade in i Victors säng.


På mammas jobb

Idag tog pappa och jag bussen till Maxi. Vi kom en timme innan mamma skulle sluta jobba så jag och pappa gick runt lite och tittade. Jag var inne i minihuset också - först med pappa och sen utan.

När vi åkte hem ringde mamma och pratade med mormor. Mormor berättade att hon hade grävt upp syrenbuskar. Mamma och pappa bestämde sig för att de skulle åka ut till Borrlövsta och plantera dem. Jag stannade kvar och lekte med Sonja och Charlie som också var där.

Vi var bla på lilla berget och lekte att vi grillade korv. När jag kom in skulle jag absolut äta korv så mormor fick grilla två stycken till mig.

När mamma och pappa och Victor kom tillbaka från landet åt vi middag och sen åkte vi hem till oss. Jag somnade nästan på engång.


Grattis farfar!Idag fyllde min farfar år. Vi ska åka och gratulera honom på måndag eftersom mamma jobbade både idag och imorgon.

Fyll frysen med glass!!!


Ny vattenflaska

   

På dagen var jag så klart på dagis och det regnade hela dagen. Pappa hämtade och lämnade. När vi kom hem från dagis tittade vi på Byggare Bob och så lekte jag med min spis. Det är roligt att laga mat med alla mina kastanjer som jag har plockat.

När mamma kom hem från Stockholm fick jag en ny vattenflaska med Hammarby tryck. Min gamla med Nicke Nyfiken försvann förra veckan. Jag blev jätteglad eftersom det var en likadan som Kevin har fast grön.


RugbyHar haft en jätterolig dag på Fyrisfjädern medans Victor spelat rugby. Jag lekte med alla dessa träningsredskap i form av madrasser, däck, bollar mm.

Många barn att busa med och jag stormtrivdes.
RSS 2.0