Somnade på cykeln

När mamma och pappa kom och hämtade mig på dagis gick vi hem till Kevin och Camilla. Kevin var sjuk idag och han ville att vi skulle komma och lämna lite grejor. Pappa cyklade med mig och mamma gick eftersom hon ville ha sina steg.

Vi pratade en stund med Camilla och jag hade gärna vilja följa med upp. Egentligen skulle jag ha följt med dem hem imorgon men nu är ju Kevin sjuk. Vi bestämde att jag kunde följa med hem på fredag istället om Kevin är frisk då.

När vi lämnade dem gick vi ner till Ica på Brantingstorg och handlade. Jag hade bestämt att vi skulle äta korv och makaroner så mamma skulle handla det som behövdes.

Sen gick vi hem och stannade till utanför mammas morbror och moster. De kom ut på balkongen och vi pratade ett tag. Jag fick en glass av Chattarina som var jättegod.

När vi var nästan hemma somnade jag in på cykeln. Mamma bar upp mig och la mig på sängen. Jag vaknade vid åtta och mamma trodde att det var för att jag var kissnödig. Jag hade nämligen kissat i blöjan. Hon bytte den och sen lade jag mig på Victors säng. Mamma bar in mig när jag somnat om.

Nu sover jag fortfarande och gör nog det ända tills imorgon bitti.


Kommentera inlägget här:

Jag som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0