Skörövarballong

Jag har varit på stan med Filippa och våra föräldrar. Av Susanne fick jag en ballong. Snacka om att jag blev glad!


Är ute och leker. Äter glass i solskenet.

jakan219 (MMS)

Är ute och leker. Äter glass i solskenet.


Fikar och leker vid skateboard rampen.

jakan218 (MMS)

Fikar och leker vid skateboard rampen.


Oliver ♥ Oliver


Oliver in da garden


Letat ägg

Idag har jag varit hemma hos farmor och farfar och letat ägg. Victor hjälpte mig och till slut hittade vi äggen som påskharen gömt. Jag blev så glad över mitt stora ägg!

Sen spelade vi fotboll med Azlan, käkade mat och planterade. Jag ville inte åka hem när vi skulle hem utan hade gärna sovit kvar. Farmor och mamma tyckte dock att jag kunde göra det en annan gång.

 

Här har jag hittat mitt påskägg!

 

Jag och brorsan busar med farmors hund Azlan!

 

I väntan på mat...

 

Jag fixar till farmors frilla med dammvippan.

 

Här dras det jord på kärran.

 

Planterar för fullt.

 

Trädgårdsmästare Oliver är klar! (Ska bara sätta i lavendeln i mitten av blomlådan)


Kramar lejon


Pappa busar!


Bilder

Här kommer lite bilder från min dag i slottsbacken med alla kusiner.


Buss

Idag var det dags för påskäggsorientering i Slottsbacken. Vi samlades hos mormor först för gemensam avfärd med buss ner på stan.


Jag ska va tomte!

Imorgon är det tydligen Skärtorsdag och mamma ville att jag skulle klä ut mig till påskkärring. Jag vill inte vara en påskkärring för jag vill vara tomte!Klippt mig
Pappa har klippt mig idag så nu kan jag ha min coola mohikanfrisyr igen - brudar, here I come!!!

Mys med kusinerna

Först åt vi mat ute på mormors tomt och sen blev det glass:


Jag kan cykla!!!

När jag var hos mormor och morfar idag tog morfar bort mina stödhjul. Mamma och pappa skulle komma med springpinnen men morbror Robert orkade inte vänta. Han sprang några vändor och sen cyklade jag själv.

Senare på kvällen var vi upp till 4H och då övade jag att cykla lite mer. När mamma filmade så var jag arg över att Victor gick och höll i pinnen - jag ville cykla själv...
Mormor igen!

Idag kom mormor och hämtade på dagis eftersom både pappa och mamma jobbade kväll.

Vi åt spagetti och köttfärssås. Jag åt inte så mycket för att Kevin sa att köttfärssåsen inte var god och då ville ju jag tycka lika.

Innan vi lämnade Kevin på scouterna var vi i en lekpark. Sen när vi lämnat honom gick vi hem och jag badade. Egoist som jag är åt jag även upp alla muffinsar som fanns kvar så att inte mina bröder fick några.

Mamma läste en saga för mig vid halv nio - jag somnade nästan bums!

Här sover en liten man...

...med Björn Borg fillingar och arbetshandskarna på!


Muffinsbak


Smet är gott!

Idag har jag bakat med mormor. Vi gjorde chokladmuffins. Hon bakade och jag smakade...


Kondis

Igår var jag på kondis med mormor och mamma. Vi var på Landings och jag fick beställa in två olika sorters kaffebröd. Jag valde en vaniljbulle och en bit prinsesstårta.

När jag tryckt i mig vaniljbullen började jag bli mätt. Åt halva tårtan innan magen sa stopp. Gissa vilka hungriga gamar som åt upp resten av min tårta på nolltid?

svar: mamma och mormor...

Vi var även och tittade på Charlotte och Roberts nya hotel. Fanns massor av roliga korridorer att springa i. Jag fick hjälpa Robert att bära lite grejer som han precis varit och köpt på IKEA från hans bil in till hotellet.

Nappfri - en vecka!

Idag har jag varit nappfri i en vecka. Det firade jag genom att åka till Toys ´r us med mamma, mormor och morfar och köpa en valfri leksak.

Först ville jag ha kulor men mormor sa att det fanns massor i hennes källare som jag kunde ta. Slutade med att jag köpte en förpackning med fem olika taperullar. Rullarna hade motiv med blommor, hjärtan och dyl.

När jag kom hem till mormor sydde hon en kulpåse till mig som jag kunde ha kulorna i. Själv så pysslade jag med tapen och klistrade den på en Sprite burk.

Jag är en stor kille nu - utan napp!

RSS 2.0