Grejat i Borrlövsta

Idag har mamma och jag varit i Borrlövsta. Jag hade så roligt när jag sågade, spikade och badade. Hade mina nya snickarbyxor på mig som jag fick igår. Dessutom invigde jag några av verktygen som jag köpte på Biltema för egna pengar.


RugbyväderTräningen i morse gick kanon. Regnet öste ner men det gjorde inget. Tränarna kallar det för rugbyväder!

Buzz Lightyear sover


Målat i BorrlövstaIdag fick jag hjälpa till att måla i Borrlövsta. Jag kan ju säga att jag tjatade till mig att få måla men det visade sig att jag var riktigt duktig. Pappa och mamma tyckte bara att jag då och då var lite för generös med färg på penseln. Det yttrade sig i att mamma blev nerfläckad när jag stänkte.

Sågat träd

Igår när jag var hos Börje fick jag en såg av honom. Kan ni tänka er, en egen såg!!! Jag var jätteglad och den hade t.o.m ett skydd på sågbladet.

Idag när jag kom till Borrlövsta var jag ju bara tvungen att såga. Jag sågade av massor med dm tjocka träd. Mamma och pappa berömde mig för att jag var så duktig.

Mamma trodde att Börje gett mig fel såg för han sa att den skulle vara lite slö och det tyckte mamma inte att den var. Jag själv tror att jag fick rätt såg och att jag är väldigt stark.

Äntligen - Börje!!!


Monstertruck

Varit och kollat på monstertruck igen vid Media Markt. Med mig hade jag Sonja och Charlie.


Handlat ensam

Idag var jag så bestämd över att vi skulle ha grädde till pannkakorna. Mamma sa att det inte fanns någon hemma och då sa jag att jag skulle åka och handla.

Jag tjatade på mamma, fick 50:- och åkte iväg.

Tio minuter senare var jag hemma med Icas 5 dl grädde. Jag tog den för att det var den enda som jag nådde själv. Mamma berömde mig över att jag hade stoppat ner pengarna så fint i fickan. Att jag tappat förpackningen en gång och att den då var lite bucklig - det gjorde ingenting.

Gissa om jag var stolt när jag kom hem?!


Badat

Har varit i Borrlövsta idag och badat. Det var superskönt i poolen och vi lekte länge. Meja och Melker kom också ut med mormor och morfar.


Någon som inte ser?

Min mamma fattade inte att strumporna matchade med tröjan när jag sa det till henne. Hon tyckte att jag skulle ta gröna strumpor. Kan inte bli smartare - strumporna matchar Pepsi loggan!


Jag vill också ha en bikini!

Kusin Sonja har fått så många bikinis och jag vill också ha en. Här provar jag dem som mamma har köpt till Sonja.


RSS 2.0