Julafton


På morgonen när jag vaknade hade tomten varit och lämnat julklappar under granen. Jag sorterade dem och tjatade på att Victor skulle vakna så att jag fick öppna dem.Jag sorterade noga ut mina egna paket som låg under granen.

 

En egen skruvdragare/borrmaskin!!!På eftermiddagen gick vi till mormor för att fira jul med alla mina kusiner. Oj, vad vi hade roligt när vi sprang runt och lekte, vinkade till tomtar som gick förbi och knackade på rutan, åt mat och bara umgicks.Alla sitter och äter tillsammans i källaren.Första ronden åt jag sittandes i trappan...

 

Mellan Börje och pappa.

 

Tittar på tv

 

Sitter tryggt i Victors knä när tomten delar ut paket.Jag och min storebror.


Jag skulle inte ha en grön...


Klätt julgranen

Idag har jag klätt julgranen. Det var roligt i början men sen när inte Kevin ville göra mer då tröttnade jag också.På den sista bilden ville mamma att jag skulle se ut som en snäll pojke  men jag ville hellre se cool ut...

Jag & Kevin klär julgranen


Tidig lek

Sitter och leker med Victors riddare samtidigt som jag tittar på tv. Idag är jag hemma från dagis. Pappa börjar sent så han lämnar mig på mammas jobb lite senare i eftermiddag.


RugbyträningImorse satt mamma och jag och tittade på när Victor hade rugbyträning. Jag önskar att jag också fick gå på träning. När laget skulle ta kort efteråt ville Rick att mamma också skulle fota med hans kamera. Hon skrattade på kvällen när hon såg att jag också var med på bilden!

Varit hos tomtenPå förmiddagen var jag med mamma, mormor och morfar till 4H. Där fick man gå upp på höskullen och träffa tomten. Jag berättade för honom att jag önskade mig en borrmaskin. Sen pratade vi lite innan jag fick ett paket av honom. I paketet låg en bil och en jojo.

Sen tog vi bilen till Märsta för att kliva på pendeltåget till Stockholm.I Stockhom gick vi till NK för att kolla på deras julskyltning. De hade flera stora fönster med massor av roligheter att titta på. I ett fönster var tomten en bläckfisk. Han har ju så mycket att göra nu fram till jul.

Sen blev det Mc Donald´s, BR och en massa andra tråkiga affärer. Jag ville gå till Hammarbyshoppen men när vi kom dit fanns den inte kvar. Jag som ville köpa en tröja!

När vi skulle åka hem var jag så sugen på godis så jag sa till mamma att jag inte skulle hoppa på tåget om jag inte fick godis. Då köpte hon lite till mig för hon ville inte att jag skulle stanna kvar i Stockholm.

RSS 2.0