Fikar med pappa.

jakan194 (MMS)

Är på Kevins skolgård och fikar. Jag gungar och leker.


Varit hos mormor

Vi var upp till Gränby en sväng på dagen. Victor skulle skaffa sig en legitimation. Jag blev lite sur när inte jag fick fota mig inne i fotobutiken.

Sen köpte vi semlor och åkte hem till mormor. Jag ville stanna kvar när pappa, mamma och Victor skulle åka hem. Det fick jag.

Mormor lämnade hem mig vid halv sju. Sen busade jag med pappa och Victor och somnade inte förrän klockan tio. Pappa tror att jag ska sova länge i morgon. Vi får väl se...


Hos Camilla

Idag kom Camilla och hämtade mig på dagis. Jag blev så sugen på att följa med dem hem idag när jag pratade med henne i telefon igår. Hon skulle nämligen göra hemmagjord pizza.

Här sitter jag och mumsar med Kevin och Christoffer.


Fest

Igår var jag hemma hos mina kusiner Meja och Melker på fest. Min moster Camilla har fyllt 40 år och vi skulle fira henne i efterskott.

Vi bjöds på tacos och jag åt nog mest av alla...


Lördag morgon
Jag sitter och leker med Victors playmobil gubbar.

Film premiär!

Mamma har filmat mig idag när jag var hos mormor en snabbis och fikade. Hon invigde nya filmkameran och lade sen upp på Youtube.

Titta vad härligt det var i solen idag!


Min hand

Titta vad jag gjorde på mammas scanner - fotade av min hand!


Jag är stor!

Så stor att fr.o.m den 1:a mars slutar jag på småbarnsavdelningen på dagis. Jag ska gå på Beta istället.

Beta fylls på vartefter stora barn slutar. Den som blir på tur att börja där är den som är äldst på Alfa. Så i mars ska jag och en till börja där. Jag tycker att det ska bli roligt att vara med de stora barnen. De små kommer jag fortfarande kunna leka med ute på gården.


IsfigurerFörutom bion som jag berättade om i förra bloggartikeln var jag på stan med mormor och morfar. Vi gick runt och tittade på alla fina isfigurer som står utställda på stan.

Jag köpte korv av en korvgubbe och den smakade jättegott! Sen bjöds det på bullar och fika också...

BioIdag tog mormor med mig på bio. Det var första gången som jag fick titta på film i en salong. Jag fick en pall att sitta på och där satt jag jättefint.

Det var knattebio så filmen höll bara på i trettiominuter. Morfar satt utanför och väntade på oss.

Jag tyckte att det var jätteskoj och jag blev inte rädd när det blev mörkt. Det var mysigt att sitta i mörkret och äta godis.

Mamma såg nu att det står pensionär på biljetten så jag råkade nog få mormors biljett istället för min egen...


Nickis

Idag var jag på Nickis med Filippa. Jag hoppade i hoppborgen och klättrade i ställningen. Det var jätteroligt men jobbigt att springa runt.

Fick pannkaka till lunch som jag sköljde ner med Coca cola. Är det fest så är det!

På kvällen klippte pappa mig så nu har jag en riktigt cool mohikanfrisyr med långt hår i nacken. Coolaste killen i stan har ni här!

Sjörövare

Idag har jag lekt sjörövare på dagis. Det är en lek som vi leker nästan varje dag. Idag var det mest med Oscar som jag lekte.

På kvällen åt vi kyckling och ris. Först ville jag inte ha men sen när jag smakade på såsen och blev erbjuden lingonsylt till - då åt jag massor.

Somnade på soffan bredvid mamma kvart i åtta. Imorgon är jag ledig och då ska jag gå till Nickis med Filippa.


Dagis - Äntligen!

Idag fick jag då äntligen gå till dagis igen efter att ha varit hemma i en vecka. Det var så roligt att träffa alla kompisar.

Snön är nästan borta från gården och kvar är en gigantisk vattenpöl. Gissa om vi hade roligt med den?!


Oliver har fått fin besök.

jakan185 (MMS)

Oliver har fått fin besök.


Titta!

Farmor har köpt en hund!


RSS 2.0