Hej, vad det går!


Wroom!!!

Idag har jag varit på Berkingebadet i Forsmark tillsammans med mina kusiner. Jag åkte vattenrutschkana så det stod härliga till. Det här var verkligen jätteskoj!

Och vet ni... om man drog ner brallorna och åkte på skinkorna så gick det mycket fortare!Parken Zoo

Idag var det min tur att få gå på tivoli eftersom jag inte fick följa med till Grönan. Jag, Victor, mamma, mormor och morfar åkte till Eskilstuna.

Först var jag lite allvarlig när jag åkte men sen lossnade det och jag sprang runt som en dåre och åkte och åkte. Efter karusellerna gick vi in i djurparken. Det fanns massor med roliga djur att titta på. Det började att regna men det gjorde inte så mycket. Jag fick en regnjacka och sen gick det bra endå.

Jag hade så himla roligt och det här med karuseller - det älskade jag!


Tut, tut!


Skepp o hoj!


Upp o ner, upp o ner...


KakmonstretIdag har jag varit på kondis med mormor och mamma. Jag valde princesstårtan och den var jättegod! Tyvärr orkade jag inte äta upp hela men vad gjorde det när mamma och mormor var med.

Under dagen han jag även med att bada i poolen hos mormor och morfar och åka upp till mina kusiner Meja och Melker för att leka lite med dem.

Avslutade dagen i Victors säng med lite fredagsmys i form av Coca Cola.

Skyddade kort

Mamma har nu försvårat kopiering av foton från min blogg. Om det skulle vara så att du vill ha ett kort så är det bara att skriva det i kommentarsfältet och ange mailadress så mailar mamma över dem. Du får dem då också i normal storlek.

Kram Oliver


Älgparken

Idag åkte jag med mamma och hennes kusin till älgparken i Morgongåva. Vi åkte traktor ut i skogen och där fick vi träffa massor med älgar. Jag fick klappa dem och de var så söta!


Rälsbuss med MejaIdag åkte jag rälsbussen med Meja ända bort till Faringe. Mamma, mormor och morfar var också med. Vi gick en liten sväng på Thuns innan vi åt korv med bröd.

En timme var vi i Faringe innan det var dags att åka hem igen. När vi kom tillbaka till mormor badade jag i poolen med Meja.

Badat i Borrlövsta
Igår åkte jag ut med mamma och mina syskon till Borrlövsta. Vi plockade lite jordgubbar innan vi begav oss till poolen. I år bottnar jag på det grundaste i den djupa poolen!

Jobbat hos farmor och farfar

Idag har jag varit hemma hos farmor och farfar och jobbat. Har staplat ved och grejat. Fick lön i två omgångar. Första gången 20:- och andra gången 50:-

Hjälpte farfar att gräva potatis som vi sedan åt.

Mamma kom inte och hämtade mig förräns halv nio och då var jag trött. Badade när jag kom hem och sen somnade jag bums i Victors säng.

Åland

Jag har varit med mamma och Victor på Åland i två dygn och hälsat på Camilla, Simon och Victor. Vi sov i deras husvagn och det var jätteskoj.

Till Åland kom vi med en stor färja men den var så stor så man märkte inte att det var en båt. Jag handlade i taxfreen både när vi åkte dit och hem. Två klubbor och ett rör med Menthos.

På Åland var det full fart. Bad, cykling, åka gummibåt, hoppa studsmatta mm.


RSS 2.0