Hammarskog

Idag har jag varit i Hammarskog och firat midsommar. Mormor och jag skulle dansa runt stången men jag ville inte hålla någon okänd i handen. Det slutade med att vi gick därifrån.

Vi åt jordgubbar, grädde och maränger som smakade mums. Sen fiskade jag i fiskdammen, spelade på chokladhjul och köpte sockervadd.


Jag mår bra!

Har varit på dagis ända tills klockan halv fem idag. Hårt jobbande föräldrar har inte tid med sina barn.

Efter middagen gick jag, mamma och Kevin till dagis för att hämta hem min och pappas cykel. Sen åkte vi och hälsade på Filippa. Vi hade roligt som vanligt.

Jag kom hem vid halv tio, tog en dusch och lyssnade på mamma som läste en godnattsaga för mig. Sen sov jag gott och mamma hoppas jag sover till åtta, halv nio imorgon.

Vi får väl se...


Tyyyyst!

När mamma läst min godnattsaga sa hon att hon skulle gå och dammsuga i hallen. Jag orkade inte höra på ljudet så jag satte på mig mina hörselkåpor och somnade.


Fjällnora

I lördags var jag i Fjällnora. Först hämtade vi Kevin från hans scoutläger uppe i Sherwoodskogen och sen gick vi ner till badet. Vi hade sällskap och mormor och morfar, mina morbröder och alla kusiner.


Lennakatten

Igår åkte jag Lennakatten med mormor och morfar, pappa och mamma. Vi gick av i Marielund och där köpte vi glass. Jag tyckte att det var jätteskoj och längtar tills nästa gång.*Mamma sa att jag skulle ha tröjan på mig men jag tyckte att det var väldigt varmt.

Ny frilla

Pappa klippte mig i fredags. Nu är jag så här snygg i håret!


Skolavslutning

 

Sitter på Ronnys axlar påväg till skolavslutningen.


 

Ronnys axlar är bra inne i matsalen också.Jag står framme och tittar på uppträdandet.


 

Dags att råffa åt sig i kakbuffén...

Sitter och myser inne med stora killarna.


Nu drar jag!

Blev precis hämtad av farmor och farfar. Jag ska vara där idag och även sova över eftersom mamma och pappa jobbar. Det kommer bli jättekul. Längtar efter Aslan!

The Ark

Var på konsert i stadsparken med mamma och pappa igår. Vi stod visserligen utanför konserten men jag såg jättebra endå.

Inanna vi gick till Stadsparken satt vi vid ån och käkade kvällsmat. Jag åt chickybits som vi köpte när vi cyklade förbi Mc Donalds.

Jag tyckte att det var lite för högt ljud men annars var det bra. Det var roligt att gå och leka på lekplatsen också. Gungorna var borta så jag undrar vad det blir för roligt där sen?


Rugbyboll

Idag när jag var med på Victors rugbyträning fick jag en egen rugbyboll av Victors tränare Rick. En boll som var lite mindre och perfekt för mig.

Åh vad jag blev glad!

RSS 2.0