Spelar hockey!

jakan207 (MMS)

Spelar hockey!


Farmor & Farfar

Eftersom mamma hade sin fest i helgen var jag och Kevin hemma hos farmor och farfar. Här kommer lite bilder!


Målat naglarnaMamma fick ett sådant fint nagelack av Kristin när hon fyllde år. Jag frågade om mamma inte kunde måla mina naglar och det kunde hon.

Fint va?!

Glasstest 2011
Jag har testat de nya glassarna från GB idag. Jag tyckte att de flesta var goda men godast var den som låg i ett pappersfodral som man skulle trycka på så att glassen kom ut. (Det är en av dem som jag håller i handen.)

Mamma tyckte att alla smakade illa - konstig va?

Borrlövsta

Vi har varit i Borrlövsta i dag och grillat korv. Min kompis Filippa var också med.


På Thuns och sen till landet

jakan201 (MMS)

På Thuns med bla Filippa. Vi har precis shoppat klart och ska nu åka till landet och grilla.


Träffat William

Idag kom mamma och hämtade mig redan halv två på dagis. Sen gick vi upp till mormor där vi mötte henne och Börje. Vi tog Börjes bil till Lövstalöt för att hälsa på mammas kusin Theres och min syssling William.

Det var spännande med bebisen men ännu roligare med Zingo - hennes golden. Han sprang och hämtade Börjes sockor hela tiden.

Jag hittade Thereses gamla leksaker och lekte med My little pony och Barbie. Dockorna var korthåriga för att Therese hade klippt av dem håret.

På kvällen badade jag och då var jag så här glad:När jag badat och borstat tänderna tittade jag lite på tv innan jag somnade utslagen på soffan:


Nya tröjorMamma och jag åkte ner till Sonja och Charlie en sväng på kvällen. Vi skulle lämna lite kläder till Charlie som jag växt ur samt hämta mina tröjor som mamma beställde av moster Charlotte när hon var i USA.

Visst är de häftiga?

Nu kan jag vara Woody och Buzz Lightyear när jag sover.

Åkt långfärdsskidorIdag har jag varit ute och åkt långfärdsskidor med mina kusiner. Jag har inga egna men jag fick låna Mejas när hon tröttnade. Mormor sa till mamma att jag säkert åkt 2,5 km. Först så ramlade jag en gång och sen engång till. Sen gick det av bara farten. Det var så roligt och mamma har lovat att jag ska få ett par egna skidor.

Annars har jag varit hos mormor och morfar hela dagen. Jag sov där i natt och mormor och jag låg nere i källaren. Jag ville inte sova där nere först för Victor hade sagt att det fanns spöken. Mormor och jag tittade men vi såg inga så då gick det bra.

Jag sov till kvart över sju i morse och när jag vaknade sa jag till mormor att jag ville ha gröt. Vi gick upp och gjorde havregrynsgröt.

Jag har haft en jättebra dag hemma hos mormor och morfar. När mamma kom var jag så trött och klockan halv sex somnade jag i soffan. Mamma drog mig hem i vagnen och jag snarkade högt.

Stor liten kille!

Idag har jag börjat på Beta - stora avdelningen på Axelina.

Det gick jättebra. Jag hade min kompis Oscar med mig från Alfa. Jag lekte och busade och hade skoj med alla "stora" barn. Jag var i ateljen och pysslade och klistrade knäckformar på ett papper.

Nu är jag minst på stora avdelningen.

RSS 2.0