Bilder från min första träning

 

Här står jag i kö för att vänta in min tur att göra en tacklingsövning.

 

Pratar med en trevlig kille i kön.

 

Att sparka bollen är inte det lättaste när man måste hålla den i handen.

 

Här ska vi springa med bollen

 

Gruppsnack och avslut.


Tackling

Idag hade jag min första rugbyträning. Det var jätteskoj! Här är lite film från när jag gör min första tackling. Det är tränare Dan som håller i "kudden".


Plockat blommor

På kvällen åkte jag iväg med bilen tillsammans med mormor och morfar för att plocka lite blommor. Vi hittade massor med Liljekonvaljer. Jag plockade en bukett med hjälp av morfar som jag gav till min mamma.

Nu har hon ställt dem i en vas på köksbordet.


Årsta 4H den 21 Maj.


Bulle till frukost

Idag har jag tjatat om godis hela dagen. Mamma och pappa tyckte att jag var jättejobbig. Varför måste man vänta till fredag/lördag för att äta godis?

Mamma var i alla fall snäll och lät mig äta bulle till frukost. Vadå? De andra åt ju sina igår kväll...

En kompis med hem!

Idag fick jag ta med mig en kompis hem från dagis för första gången. Mamma kom och hämtade mig och Oskar halv tre och sen promenerade vi hem.

Vi köpte varsin glass på Årstahallen och sen lekte vi lite i lekparken på vägen hem. Hemma hos mig lekte vi med mitt nya garage, med min docka mm mm. Roligast var när vi var ute på lekplatsen och lekte men mamma tyckte att det blåste så mycket och ville gå in.

Vi åt pannkakor tillsammans innan Oskars mamma hämtade honom. När han åkt badade jag och sen läste mamma en saga för mig. Klockan sju sov jag.


Rugbyträning

Idag var mamma och jag med när Victor var på rugbyträning. Jag hade mina nya fotbollsskor på mig och självklart var rugbybollen med.

Jag spelade med de andra killarna innan träningen och när de hade vatten paus.

På lördag ska jag också börja spela rugby!

Öppnar paket


Hammarby tröja!

Oliver får sin första riktiga Hammarby match tröja!

Björn Borg

Här öppnar jag ett paket som innehåller ett par Björn Borg kalsonger!


Min uppvaktning

Jag hade varit uppe och lekt sen länge men mamma sa åt mig att jag skulle gå och lägga mig och leka att jag sov.


Sov hos mormor

Jag avslutade min kanondag som fyraåring hemma hos mormor och morfar. Jag fick sova över tillsammans med Sonja och Charlie.

Mamma har inte hunnit med att hjälpa mig med att lägga ut alla bilder från kalaset men ikväll fixar hon.

Min första dag


Förbereder

Imorgon är den stora dagen och idag har jag hjälpt mamma att baka negerbollar till mitt kalas.


Lunchat!

Jag har precis kommit hem från en tripp till Gränby. Mamma och jag åt lunch med Kristin och Estelle på Fågelsången. Jag åt pannkaka med grädde och sylt.

Eftersom Kristin inte kan komma på lördag fick jag min födelsedagspresent redan idag.                  Tack Kristin och Estelle!


Välkomna på mitt kalas!


Rugby & kalasPå dagen var jag iväg till Fyrisfjädern för att titta på Victor när hans lag spelade rugbymatch. Sonja och Charlie kom dit med morbror Robert liksom mormor och morfar.

Mamma och pappa funderar på om jag också ska börja på rugby. Man kan börja när man är fyra år och träningen är på lördagar mellan halv tio och halv elva.

När vi kom hem från rugbyn åkte vi på kalas till Oscar som går på mitt dagis. Jag hade köpt en pannlampa till honom från Biltema och han blev jätteglad. Jag åt massor med tårta och när jag åkte hem hade jag fickorna fulla med godis.

Idag har jag haft roligt!

Eftersom mamma fick hämta mig från dagis tidigare igår p.g.a att jag hade ont i öronen fick jag vara hemma idag med. Mamma ringde några samtal och vips hade hon fått ihop det så att hon och pappa kunde jobba och jag vara hemma.

Först var jag hemma med pappa till elva. Sen kom morfar och var med mig. Vi gick till Mc Donald´s och käkade lunch. En timme senare tog farmor över och vi åkte hem till henne.

Jag lekte med Azlan och gjorde en pool till honom. Farmor och jag spelade lite plock i pinn ute med hennes stora pinnar. Satt inne en stund och grejade lite med datorn på Bolibompa sidan men ville strax ut igen.

Hos farmor var jag enda fram till klockan sju. Då skjutsade hon in mig till stan. Vi åkte ner och mötte upp mamma på Kevins fotbollsträning.

Jag har haft en jätterolig dag idag och somnade bums när jag lade mig i sängen.


Farmor och farfar bjuder på lunch.

jakan223 (MMS)

Farmor och farfar bjuder på lunch.


Ute i solen och fikar! Testa att cykla i r...

jakan222 (MMS)

Ute i solen och fikar! Testa att cykla i rampen.


Jag är sjuk

Jag har varit till doktorn med mamma idag. Inatt grät jag hela natten för att jag hade ont i huvudet och öronen. Doktorn hittade en ev öroninflammation och vi skulle höras av imorgon igen.

Just nu sover jag samtidigt som jag har 38 graders feber. Mamma har varit in och tittat till mig flera gånger för att jag ligger och gråter i sömnen. Det gör ont i öronen.


Vårbruk på dagis

Idag när klockan var tre fylldes dagisgården av föräldrar som stannade kvar. Vi hade vårbruk och skulle städa gården.

Mamma tyckte att jag var den duktigaste av alla ungarna. Ingen krattade löv, sopade sand, grävde om i sandlådan och rensade i rabatterna som jag gjorde.

Jag tyckte att det var jätteskoj att fixa. Lite synd var det dock att mina arbetshandskar låg hemma.

RSS 2.0