Inga fyrverkerier...

I söndags träffade jag mina kusiner på mammas jobb. Vi fikade, busade, ritade och sprang runt. Vi fick skäll många gånger för att vi måste lugna ner oss och vara lite tysta men det var så svårt...

Vi skulle ha tittat på fyrverkerier på slottet också men de var inställda på grund av vädret. Det blåste nästan storm ute.             Jag och Melker sitter och fikar!

Stolt rugbyspelare!

I lördags var det avslutning på rugbyn. Vi träffades i Liljeforsskolans gymnastiksal för att ha roligt tillsammans. Henke, vår tränare, körde ut alla föräldrar i kapprummet.

Jag hade jätteskoj när vi lekte Hela havet stormar, busade och sen fikade. Innan vi avslutade fick vi varsitt diplom och en godispåse av Henke. Jag tycker att han är jättesnäll.

Gissa om jag är stolt över mitt diplom?!Att jag ser så konstig ut på ögonen beror på att jag precis vaknat men absolut ville att mamma skulle ta ett kort på mig med diplomet!


Bus med Oskar

Jag var juh med Oskar och hans pappa en fredag för några veckor sedan. När mamma kom och hämtade mig såg jag ut så här:Det var Oskars pappa som målat mig så fint!

Hos mormor & morfar

Jag var hos Camilla och Kevin hela dagen. Det var jätteskoj att få vara där. Sockerkakan som vi bakade var jättegod!

När mamma hämtade mig var mormor och morfar med. Då blev jag sugen på att sova hos dem. Så sagt och gjort, nu är jag hemma hos dem.

Det som lockade mest var grävskopan som kommer imorgon för att gräva om deras grund. Åh vad jag längtar!!!

Sover borta

Jag fick äntligen åka och sova hos Camilla och Kevin igen!                           Vi har bakat pizza!


4H

I söndags innan vi var till mormor och morfar för att äta middag tog vi en promenad till BMX banan och 4H.


Hammarbytårta

Pappa hade en jättefin tårta när han fyllde år. Jag vill ha en precis likadan Hammarby tårta när jag fyller år!


Tant först.

Oliver: - Mamma, när dör man?

Mamma: - När man är gammal.

Oliver: Ska mormor dö snart?

Mamma: Näe, hon är inte så gammal.

Oliver: Näe, hon måste bli en tant först...

Fin, fint!Jag har målat mig själv och jag tycker att jag är fin! Mamma fick dock inte fota mig så hon passade på när jag somnat.

Tokig brorsa!


Cool brorsa

Jag tycker att min brorsa är den coolaste i världen när han åker iväg på sin moppe!När jag blir stor ska jag också köra moppe, som Victor!

RSS 2.0