Modelejon

När det gäller att matcha kläder tycker mamma att jag är ett riktigt modelejon. Jag brukar få till det så att allt blir kanon! Idag tyckte mamma dock att jag var lite fel ute...

Vad tycker ni?


Varit på dopIdag har jag varit på Moas dop i Järlåsa kyrka. Jag frågade prästen om jag fick gå upp i trappan (red.predikstolen) och det fick jag.

Efter kyrkan åkte vi till församlingshemmet. Där busade jag med alla barnen och proppade i mig kakor och sockerbitar.

Kvällen spenderades hemma hos Sonja & Charlie.

Ledig imorgon

När mamma hämtade mig på dagis idag åkte vi direkt till mormor och morfar. Mamma hade beställt middag som var klar när vi kom. Jag satte mig vid bordet direkt och hällde upp mormors potatissoppa. Jag var jättehungrig och slevade i mig fort. Mormor hade även gjort mackor i ugnen med ost på men de vågade jag inte smaka.

Mormor undrade om jag ville vara ledig från dagis imorgon eftersom jag var så trött o snorig. Det ville jag och det slutade med att jag stannade kvar hos henne och morfar. Jag ska sova i Victors rum inatt alldeles själv.

Imorgon ska mormor och jag åka till en leksaksaffär och titta på Halloweenmasker - moahahahah!!!

CupcakesIdag fick jag följa med min kompis Filip hem från dagis. Jag var så stolt över att få åka med hem
till honom och leka.

Vi bakade cupcakes med hans mamma. Det var jätteroligt och titta vad fina de blev!

När pappa och mamma kom ut till Rasbo för att hämta mig blev det bjudna på cupcakes och kaffe. Jag hade så himla roligt hos Filip och vill snart åka dit igen. Catrine - Filips mamma - sa att jag hade varit så snäll och väluppfostrad. Mamma och pappa trodde att hon ljög lite men jag var verkligen jättesnäll därborta hos dem.

Mitt rum!

Äntligen börjar mitt rum bli klart. Morfar var här i veckan och monterade skrivbordet och idag var jag med mamma och pappa till IKEA och inhandlade skrivbordslampa, papperskorg, pennställ, taklampa och skrivbordsstol.

Jag är riktigt nöjd att få min egna hörna och imorgon ska vi fortsätta med att sätta upp en Cars tavla och köpa en matta. Sen ska vi sälja min säng på Blocket och köpa en ny. Pappa ska även montera upp tv:n på väggen så att jag kan titta på film på rummet.

Så här ser mitt rum ut nu:


RSS 2.0