Söndag på stan

Mamma, pappa, jag och Kevin tillbringade dagen på stan. Vi matade ankorna i svandammen, tittade på vattnet vid Islandsfallet, lekte på lekplatsen i Stadsparken och käkade pizza.

När jag kom hem var jag så trött, så trött. Fick mamma att göra pannkaka till mig och sen somnade jag innan åtta.


Cyklat

När middagen var uppäten cyklade jag, mamma och mormor till BMX:banan på andra sidan gamla E4:an. Där mötte vi upp Sonja o Charlie. Sedan cyklade vi massor, runt, runt.

När vi ledsnat lekte vi i den stora fina lekparken. Jag hade aldrig varit där förut men den var verkligen jätteskoj. Det fanns en jätterolig klätterställning, en stor träbåt, gungor och massor med annat skoj.

Vi kom hem halvåtta och då blev det ett bad och sen en macka framför tv:n.

Mormor hämtade.

Idag kom mormor och hämtade mig på dagis. Vi bestämde oss för att gå till 4H och titta på djuren. När vi kom tillbaka hem var Sonja och Charlie också hos mormor.

Vi lekte jättebra och när de skulle åka hem frågade Robert om jag ville följa med hem till dem? OM JAG VILLE!!! Sen lekte vi nästan fram till halv nio då mamma kom och hämtade mig. Jag var så arg när vi åkte hem för jag ville stanna.

När vi kom hem blev jag ännu argare då jag inte kunde titta på min tv som pappa köpt till mig. Han hade nämligen tagit med sig hårddisken till körkortsutbildningen. Dumma pappa!


Rugby - Tjohoo!

Idag var det äntligen dags för rugbyträning igen. Mamma och jag åkte och när vi kom fram till pitchen stod Börje och väntade. Mamma körde fast med bilen på leråkern så min tränare, Börje och några andra fick hjälpa henne efter träningen att komma loss.

Det var så roligt att träna och jag fick jättemycket beröm. Längtar redan till nästa lördag!

Efter träningen var det bråttom hem, duscha och åka igen. Vi skulle åka med och titta på Victor när han spelade träningsmatch mot Erikslund i Täby. Micke och Kristoffer åkte med oss och jag busade med dem hela tiden.

När matchen var över och jag busat lite i bilen somnade jag in gott. Vaknade inte förräns vi var hemma i Uppsala igen.

Kvällen tillbringade jag hemma med mamma och Victor. Jag och Victor åt revbensspjäll och det var jättegott! Mamma sa att hon kallade det för gnagben när hon var liten.

Ikväll har jag varit uppe länge, länge. Somnade precis och nu tror mamma att hon ska få sovmorgon imorgon.

Kört 4-hjuling

Idag har jag varit med Oscar o hans mamma o pappa på deras land. Det ligger mellan Danmarkskyrka och fäboden, precis i den skarpa kurvan.

Vi snickrade, fixade, grillade korv och åkte fyrhjuling. Vi turades om att köra på Oscars medans den som inte körde själv åkte med Anders på deras stora. Det var så roligt!

På eftermiddagen kom mamma också. Sen blev det fika, kurragömma och ännu mera fyrhjuling!!!


Firat Sonja
Varit hemma hos Sonja och firat hennes 6 års dag. Vi kusiner hade som vanligt jätteskoj och idag var dessutom Sonjas kusiner Klara, Maja och Axel med.

Har ni sett vilket fint glasslott Sonja hade? Tyvärr så välte allt sen men det var gott endå!

Fått en Ben Ten Klocka!

Mamma och jag gick till Toys are us idag för att köpa en leksak till mig. Hon tyckte att jag skulle få en påskpresent istället för ett påskägg.

Efter ett långt val föll det på en Ben Ten klocka, en likadan som Kevin har.
Kul med kusinerna
Jag och mina kusiner har varit i slottsbacken på Påskäggsorientering. Det var jätteskoj och när vi kom i mål fick vi varsitt påskägg proppat med godis.


Bäddat själv!Imorse sa jag åt mamma att jag skulle bädda min säng. Sakt och gjort - här är resultatet!

RSS 2.0