Lekt med Charlie

Oj vad jag blev glad när mamma kom hem från jobbet och hade Charlie med sig!
 
Vi satt inne på mitt rum och pysslade lite, sen lekte vi med bilar innan vi gick ut och ner till Siri och den andra hunden (som mamma inte minns vad den heter). Vi lekte med Siri i närmare en timme. Sen tyckte mamma att vi skulle låta henne vila. Då gick vi till lekparken och härjade där istället.
 
Farmor!!!

Jag, mamma och pappa räddade en igelkott idag som låg halvdöd på parkeringen. Vi körde den till Ultuna i min fina låda som jag fick av dig. Det var så synd om igelkotten och den mådde jättedåligt.
 
Vi lämnade igelkotten kvar i lådan så nu har jag ingen kvar. Så om du får en ny sådan låda så skulle jag vilja ha den.
 
Kram Oliver
 
 

Sushi middag

När mamma och jag kom hem från jobbandet åkte vi till Stinsen i Sollentuna med mormor och morfar. Där bjöds det på middag och jag valde sushi!
 

HUNDRA KRONOR!

 
Så mycket tjänade jag idag när jag hjälpte mamma på hotellet. Jag var förste dörröppnare och innan man öppnade var man tvungen att knacka vilket jag skötte galant. Sen var det jag som tände ljusknappen, tömde soporna och dammsög. Till sist som pricken över i:et var det jag som sprutade lite citrondoft innan vi stängde dörren.
 
Jag hjälpte även till i frukostbuffén och fyllde på med flingor, russin, nötter och annat.
 
Mamma var så stolt över mig och tyckte att jag var jätteduktig!

Bättre sent än aldrig...

Lite sent men mamma hittade dessa kort på datorn och tyckte att jag skulle lägga ut dem då de var så fina. De är från vår helg i Stockholm för två veckor sedan när vi kollade på Prideparaden.
 
Det första kortet är från Kungsträdgården där jag badar mina fötter  och det andra är på mig & Kevin från restaurangen där vi åt middag.
 
 
 

Mask av en kartonglåda

Titta vilken fin mask jag gjorde idag av en kartonglåda! Mamma säger att jag är så himla lik Kevin - att jag ska pyssla med allt.
 
Visst blev den fin?
 
 
 

Varit hos farmor & farfar

Jag har varit hos farmor o farfar sen i lördags då de kom och hämtade mig efter rugbyträningen. Det var jätteskoj att vara där själv och få rå om dem.
 
Idag fick jag följa med farmor till hjärtdoktorn. Jag höll hennes hand under besöket så att hon inte skulle vara rädd.

Ser ni vem det är?

 
Det är juh jag när jag är gammal!!!

Skoj på parken Zoo i Eskilstuna

 
Har haft en  kanondag med mina kusiner & Isabelle på parken Zoo i Eskilstuna. Jag åkte så många karuseller och det var så roligt! Masken, tekopparna, frittfall, virvelvinden - jag vill åka dit igen!!!
 
Det fanns djur också, tigrar, jeoparder, myrslokar, flodhästar... Vi fick titta på när de matade aporna och det var jättespännande.
 
 

RSS 2.0