Middag hos farmor & farfar

Idag var vi bjudna på middag hos farmor o farfar. Vi åkte ut med mormor och morfar som också var bjudna. Själv var jag lite hängig och nöjde mig med att äta lite glass men de andra åt massor!
 
Jag lekte massor med katterna och sen satt jag och mös med Stampe.
 
 

Hos kusinerna HELA dagen

När mamma berättade att hon skulle fixa i Victors rum hela dagen och jag kände att det skulle bli tråkigt ringde vi till moster Charlotte och frågade om jag fick komma och leka med Sonja & Charlie. Strax efter halv tolv kom jag dit och sen blev jag kvar enda till halv åtta.
 
Charlie och jag snickrade nere i deras snickarrum jättelänge. Lite senare på dagen var vi ut en stund och sen fortsatte vi leken inne. Klockan fyra kom Sonjas & Charlies kusiner Klara, Maja och Axel. Jag som älskar småbarn blev så glad över att få ta hand om lilla Axel.
 
 
                                 Axel & jag ♥

Julafton

Oj, vad tomten var snäll! Jag har fått så mycket saker. Lego, långfärdskidor, mössa, hjälm, slalomglasögon, åkmadrass, Kurio, pysselprylar mm mm.
 
 
     Tack alla som hjälpte tomten att handla julklappar åt mig! ♥

Jobbar i snön

Medans mamma o pappa var ute och hjälpte tomten med att handla julklappar åkte jag och Kevin till farmor. Jag busade med katterna, pysslade och lekte ute i snön.
 

Firat Lucia

 
I morse sjöng jag och mina kompisar så fint på Axelinas skolgård. Det var elva minusgrader ute så fikat blev inomhus på avdelningen.
 
Lussebullarna som pappa köpte igår var så torra att man kunde banka med bullen i bordet. Tur att mormor hade tagit med sig några också!

Innebandyträning

                      
 
                  Innebandyträning i Årstaskolan ♥

RSS 2.0