Min helg

I lördags morse skjutsade jag och mamma Victor till träningen redan klockan nio. Sen åkte vi till mammas jobb och åt frukostbuffé.

När vi käkat gick vi till Hennes & Mauritz och handlade lite kläder till mig. Jag fick nya kallingar, strumpor, byxor och en tröja med Super Mario som jag valde alldeles själv.

Efter stan åkte vi hem och tog det lugnt innan vi hämtade upp Charlie och Charlotte på hotellet halv två. Sen åkte vi till Jumbo hostel och fikade.
Efter en timme på jumbojetten drog vi till Arlanda för att hämta mormor, morfar, Robban och Sonja som kom med planet från Wien.

När de hade kommit ut kände jag att jag behövde kräkas. Mamma fick springa till toan med mig. Sen kräktes jag hela vägen hem till Uppsala. Jag fick sitta med en påse i knät och jag mådde så dåligt.

Vi följde med hem till mormor och morfar och där var vi hela kvällen. Jag försökte äta vindruvor, youghurt, vatten men allt kom upp.

Inatt kräktes jag en gång så mamma fick bädda rent. Men idag har jag inte kräkts alls. Vi tog en promenad till Årstahallen och pantatde alla flaskor som låg på balkongen. Jag fick alla pengar och det var inte lite - 119:- Jag köpte 4 munkar med jordgubbsglasyr men sen när vi skulle fika så orkade jag bara en halv.

Klockan halv fem somnade jag på soffan och där sover jag ännu.

Rolig dag

Idag var jag på utflykt med pappa, Kevin, Camilla och Kevins bonussyskon Christoffer o Isabelle. Vi var på museum och tittade på riktiga dinosaurieskelette. Det var häftigt!

Sen fick vi pyssla lite på museet och självklart fikade vi.

När vi skulle åka hem följde jag med hem till Kevin. Jag åt mat där och mamma kom inte och hämtade mig förräns klockan åtta. Jag hade en otroligt rolig dag och somnade på engång när jag kom hem.


ps. Camilla!!! Jag åt båda cocosbollarna...


Mamma inflikar: Storebror gillade inte den platta bollen - smart drag av lillebror...

Långfärdsskidor

Tog en sväng på långfärdsskidorna i den härliga solen. Mormor satte också på sig skidorna medans mamma och pappa promenerade bredvid.


Snöängel

Titta vilken fin ängel jag gjorde i snön idag!


Glasögonorm

Idag fick jag alla att skratta högt när jag provade mormors gamla glasögon!


Skridskor i Fålhagen

Mitt på dagen var jag ner med mamma och pappa till Fålhagen och åkte skridskor. Mina kusiner Sonja och Charlie var också med. Det var jätteskoj att äntligen få åka skridskor med kompisar och inte bara med mamma.

Vi hade en liten fika paus också med varmchoklad och macka.


Hej, hej!

Jag har haft en jätterolig dag med mormor och morfar.

Jag sov kvar där igår natt efter att mormor hämtat mig på dagis. Sen lekte jag hela eftermiddagen och kvällen med Sonja och Charlie. Idag var det bara jag som var hos mormor så då passade jag på att mysa med dem ordentligt.

Vi var iväg till storakullen och åkte pulka mitt på dagen. Sen städade jag hemma hos mormor. Hon tyckte att jag var jätteduktig som kunde bädda sängen. Det du mamma!!!

På kvällen kom mamma och pappa och då åt vi mat tillsammans. Mormor hade gjort raggmunkar och fläsk. Gissa om det var gott?! Jag hade kunnat äta hur mycket som helst men mamma satte stopp efter andra portionen...

RSS 2.0