Pass

Idag var jag till polishuset med mamma och pappa. Vi skulle skaffa pass till alla tre. Jag fick mäta mig och ta kort i en konstig maskin som man skulle titta in i. Det var lite svårt för man fick inte skratta. Nu kan jag åka någonstans på semester med flygplan! (alla kusiner har flygit utom jag...)

Tandläkaren

Idag har jag varit hos tandläkaren. Hon berömde mig för att jag hade så fina tänder. När undersökningen var klar fick jag välja något ur en liten skattkista och jag valde en liten plastspindel. Jag fick även en tandborste med mig hem.

Melker & Meja

                 

När mamma hämtade mig på dagis berättade hon att Melker & Meja skulle vara hemma hos oss ikväll när deras föräldrar var ute på annat skoj. Jag blev jätteglad!

Vi åt tacos, chokladpudding och mitt lördagsgodis. Mamma lovade att jag skulle få nytt godis imorgon om jag delade med mig ikväll och det gjorde jag så klart.

På bilden håller vi på och gör lasersvärd.


Kullen igen!!!

                                        


Efter maten cyklade mamma och jag till storakullen för att åka lite snöglidare. Oj, vad det gick fort när vi åkte tillsammans! Mamma tyckte att vi skulle titta efter en större glidare för det var lite trångt när vi satt båda två. Eller rättare sagt vi fick plats men inte mammas ben.

Imorgon kväll ska vi gå och åka skridskor.


Äntligen!!!

Då kom så äntligen snön och jag fick en eftermiddag på Storakullen. Roligast var att åka snowracer med Robert. När vi frös och var trötta gick vi hem till mormor och åt middag.
Skridskor på ÅrstaplanIdag gjorde jag min debut på skridskor på riktigt. Det gick ganska bra och jag impade på mamma när det visade sig att jag klarade av att åka baklänges utan att någon visade mig hur man skulle göra!


Inbjudan till kalas

Idag när mamma hämtade mig berättade hon att jag skulle få gå på kalas. Hon hade hittat en inbjudan i morse i mitt fack. I februari ska jag på kalas hos Isak som fyller fem år. Jag tycker att det är orättvist att han fyller år före mig, hm!


Lejonkungen

Idag har jag varit på bio med mamma, mormor, Sonja & Charlie. Vi såg Lejonkungen i 3D. Den var jättebra!

Sen åkte vi hem till Sonja & Charlie och busade lite. Robban köpte hem sushi och mina kusiner åt massor. Själv så tyckte jag inte att det var gott. Mamma inhandlade ett säkert kort när vi åkte hem - chickybits.

Nu har jag precis kollat klart på Gladiatorerna med mamma och ska krypa ner i hennes säng. Blir lite mer filmtittande innan jag somnar.

Nu tål jag O`boy!Mina brorsor har druckit detta i evigheter och mamma har tjatat om att jag också ska prova. Jag har dock inte tålt O´boy. (inlägg av mamma tålt = tyckt om)

Men sen en vecka dricker jag det varje morgon och då ska den vara ljummen. Gott!!!


Fredagkväll

Oj vad jag hade skoj hemma hos mina kusiner Meja och Melker igår. Morbror Tomas fyllde år i torsdags så vi var där och grattade honom en dag för sent. Sonja och Charlie var också med och vi hade så roligt!

Tomas bjöd på pizza o tårta. Sista timmen innan vi åkte hem satt jag och Meja och Melker och lekte med Tomas ipad. Det var så roligt att spela på den. Jag ville inte åka hem men jag var ganska trött så jag protesterade inte så länge.

Mamma lovade att vi skulle åka till Meja o Melker igen - snart.

Åkt skridskor

Det var inte lätt men jag kämpade på. Premiären av skridskoåkningen gick rätt bra. (Jo, jag provade en gång när jag var tre också men då gick det inte alls) Fanns en stor isplätt på tomten så det var bara o njuta av sin egen skridskobana.
Ibland får man vara kreativ

Pappa somnade före mig igår och när jag skulle sova tyckte jag att han snarkade för högt. Jag gick ut och bäddade i köket. Mamma sa att jag skulle ramla ner men jag tyckte min idé var bra!Jag somnade gott på stolarna men vaknade i min egen säng då mamma flyttat på mig när jag somnat.

Nattat pappa

Pappa och jag skulle ligga och titta på film tills jag somnade. Nu är jag uppe och leker medans pappa sover.

Mormor - farmor - mormor

Min vecka har varit full med äventyr hos mormor och farmor. Först så sov jag två nätter hos mormor och sen två nätter hos farmor. För att igår morse lämnas hor mormor igen.

Hos mormor lekte jag med mina kusiner, hade julgransplundring, var till Biotopia mm. Hos farmor var det bus med Aslan, lek och till och med ett besök på farmors jobb. Ett besök som jag skötte mig så bra på att jag fick en ny riddare till häst av farmor.

Idag har mamma varit hemma med mig. Vi tog en promenad till Toys are us så att vi skulle få lite motion. Sen på eftermiddagen åkte vi och hämtade pappa på jobbet. Efter det blev det shopping på Gränby.


RSS 2.0