Roligt med kusinerna

 
Idag har jag varit i Borrlövsta med morbror Tomas och mina kusiner Meja & Melker. Vi var i vattnet i tre timmar! Sen plockade vi grodor som vi samlade i en stor hink. När vi tröttnade gav vi alla till vår granne Carolyn.
 
Till middag blev det grillad korv med bröd. Sen ville vi bada igen men både mamma o Tomas sa att det räckte.

Furuvik

Idag har jag varit på Furivik med min familj och Mejas familj. Vi tog tåget dit och det var spännande bara det. Vi började med att titta på djuren innan vi äntligen fick åka karuseller. Dagen på Furuvik avslutades med bad i den roliga bassängen.
 

Cupcakes

Idag har jag bakat cupcakes med lite hjälp av mamma. Det var jätteskoj, speciellt att dekorera dem. Och sen var det naturligtvis lika skoj att äta dem - mums!
 
 

Busar med Sonja!

 
 

Varit på dagis.

Idag har jag varit på dagis. Två dagar kvar sen får jag också sommarlov!
 
Kvällen spenderades på IKEA då mamma skulle handla till sitt hotell. Annars inget speciellt som hänt idag.

Fest hela helgen.

Igår hade vi grillfest i Borrlövsta och idag har jag varit på kalas på Leos Lekland för att fira Emil och Filip. På eftermiddagen var det kalas igen då vi firade Kevin som fyllde 12 år.
 
 
 
 
 

Härligt i Borrlövstapoolen!

 
 
Som vi har badat idag! Det var 28 grader i vattnet och jätteskönt. Ser ni att jag kan ta mig fram i vattnet på det djupaste utan puffar? Jag kanske inte simmar som man ska men jag tar mig framåt...
 
 

Tänkte bara...

...berätta att jag är på landet med pappa. Vi fixar med huset, snickrar, badar, grillar och har det bra. I natt ska pappas kusin sova över hos oss i stugan.
 
Hej då!

Kul med morfar

 
 
Efter dopet cyklade vi till mormor och morfar. Det blev poolbad och middag där.

Dop

 
 
 
Idag har jag varit på dop i Gamla Uppsla Kyrka med mamma. Det var mammas jobbarkompis som döpte sin son Ilias. Efter dopet var det fika på restaurang Fyrislund. Jag träffade en kompis - Simon - som jag var med hela tiden. (att han var 22 spelade väl ingen roll...)
 
Titta vilka fina tårtor!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0