Det blev sol!

Mamma och jag visste inte vad vi skulle hitta på. Regnet öste ner men vi var sugna att göra något. Vid tolv bestämde vi oss för att åka till landet trots regn. Mamma plockade ner regnkläder o stövlar och sen for vi till Plantagen och handlade lite jord och blommor.

Plötsligt blev det fint väder! Solen sken och det blev varmt. Mamma städade ur stugan och dasset och gnällde över alla myror som fanns på båda ställena. Jag gav henne en myrdosa som jag sett pappa köpa och gav till henne. Sen visade jag att man måste bryta av några plastbitar för att den skulle fungera.

Jag snickrade i kojan - eller snarare rev. Med pappas kofot åkte golvet i kojan snabbt bort. Nu ska jag bygga om den från början. Badade i poolen också tills mamma tjatade så mycket att jag var tvungen att gå upp. Sen gick jag över till grannarna och åt lite godis och tittade på tv.

Vi var inte hemma förräns vid tio och då somnade jag på stört.

Dagis

Idag var jag på dagis efter en veckas ledighet. Det var så roligt att träffa alla kompisar igen. Speciellt lilla Olle. Torsten min andra älskling var ledig.

På kvällen cyklade jag och mamma till mormor. Jag badade i poolen och sen tittade jag på Sean Banan på Allsång på Skansen.

Leos Lekland

Regnet öste ner idag så pappa och jag tog bilen till Leos Lekland. Mamma hade skvallrat för pappa att Tomas skulle dit med mina kusiner.

Jag hade så himla roligt trots sparkar i ryggen o en rejäl blåtira.
 
 
Kvällsmat åt vi på Sushi of Sweden - Gott!

Hos farmor & farfar

Idag blev mamma tvungen att hoppa in o jobba så jag o pappa tog bilen själva till farmor och farfar. Jag lekte massor med Azlan, borstade honom och spelade fotboll med honom. Sen sköt jag med gevär och käkade lunch.

På kvällen cyklade jag till mormor och morfar. Där var Sonja & Charlie. De hade redan badat i poolen men jag tog mig ett kvällsdopp.

Besökt Sigtuna

Tråkigt väder gjorde att vi ställde in våra planer på att åka Lennakatten. Det blev en biltur till Sigtuna istället med mormor och morfar. Innan vi åkte bakade jag en tårta med mormor som vi sedan fikade på vid vattnet.
 
 
När vi åkte hem var mamma och jag så trötta så vi somnade.
 

Midsommarafton i bilder


Rolig helg!

I fredags kom morfar och Melker och hämtade mig på dagis. Sen promenerade vi hem till Vitkålsgatan där även mormor och Meja var. Vi badade, lekte och hade jätteskoj. Jag och mina kusiner sov kvar hos mormor o morfar eftersom våra föräldrar var ute på annat skoj.

På lördagen var det rugbyavslutning och då var det samma gäng som åkte dit.Henke hade köpt glass o klubba till sommaravslutningen!


Idag har jag också haft roligt. Pappa och jag åkte buss ner på stan redan vid tio. Vi kikade runt lite på stan, åt hamburgare och var sedan på bio och såg Nalle Puh.

Härligt i poolen!
Efter dagis cyklade mamma och jag till mormor och morfar. Det var 20 grader i poolen och det var så härligt att bada! Morfar tog ett dopp han med tillsammans med mig.

Charlies mamma...

Hon har det bra!

Hon behöver nämligen inte handla kläder till Charlie för han får juh mina kläder. :)

Två dagar ledigt från dagis.

Idag har jag varit hemma med pappa då han var ledig från jobbet. Jag passade på att stöka till hela lägenheten som mamma städade igår. Gissa om hon var glad när hon kom hem?

Imorgon ska vi ha kakbuffé här hemma då vi firar att det är skolavslutning. Mamma är ledig med mig och vi får se vad vi hittar på då våra planer blev ändrade.

MaskotHär är jag på pitchen och kollar in Victors lag. Victors tränare har tagit kortet och på lagets facebooksida skrivs det om att jag är lagets maskot. Inte för att jag vet vad det innebär men jag älskar att hänga med killarna både bredvid planen och i omklädningsrummet. Jag längtar tills jag får spela riktiga matcher.

Varit på rugbyFörst hade jag träning och sen spelade Victor match. Som vanligt hängde jag på de stora killarna både i omklädningsrummet efter matchen och på lagbilden.


Rugby i regn!

Imorse var det kallt att träna. Regnet öste ner och det blåste jättemycket. Mina fingrar var alldeles stelfrusna. Mamma stod vid sidan och tittade på med Sonja o Charlie.

Min storebror Victor skulle spela match klockan tio så mormor och morfar kom också. När min träning var slut var jag så fryssen och hungrig så när jag ätit en hamburgare åkte vi kusiner hem med mormor och morfar.

Det var så skönt att komma in i värmen!

Mamma kom vid två och sen var vi kvar till sex. På vägen hem stannade vi till i affären och köpte lite lördagsmys. Sen tittade mamma o jag på tv medans regnet fortsatte att ösa ner utanför fönstret. Klockan tio somnade jag och mamma hoppas på en sovmorgon imorgon. Vi får väl se...

RSS 2.0