Varit på landet
På dagen var vi ut till landet. Jag fixade lite med mina verktyg, krattade och plockade kottar. Tjänade ihop 10:- då jag fick 1 krona för varje hink med kottar som jag plockade ihop.

Vi var upp till poolen också för att titta om det låg någon groda där vilket det gjorde. Varken pappa eller jag vågade ta i den men sen gav mamma pappa en påse och då vågade han ta i grodan. Så vi räddade grodan från poolen.

När vi kom hem igen cyklade jag och mamma till mormor och morfar. Där lekte jag med Sonja och Charlie. Vi hade jätteskoj först i sandlådan och sen nere i mormors källare. När morfar gjorde våfflor började brandlarmet och tjuta. Det tyckte vi var kul för då trodde vi att det var brandövning.

Nu har jag precis badat med pappa och borstat tänderna. Ska strax krypa ner i sängen.

Igelkott

På kvällen när mamma och jag cyklade hem från mormor mötte vi en igelkott. Jag ville att mamma skulle stanna och fota den så det gjorde hon.


Ny avdelning

Jag bytte avdelning på dagis i måndags. Mitt dagis har blivit dubbelt så stort och har fått fyra nya avdelningar. Jag går numera på Delta 1. (Alfa, Beta, Gamma, Delta)

Allting är nytt och det är skoj att få nya leksaker. Vi kommer få ett snickarrum och det ser jag fram emot.


Tussilago

Hallåj! Jag har juh glömt att visa presenten som jag gav till Emil i fredags. Jag sov över hos mormor på torsdagnatten så på fredagen var vi ute och plockade Tussilago.


Oliver


RSS 2.0