Min 5 års dag!

Välkomna Alla som vill att fira mig i eftermiddag. Jag bjuder på kladdkaka, maränger, hallon och naturligtvis vispad grädde!Kalas på Leos Lekland

Idag var det äntligen dags för mitt kalas på Leos lekland med mina dagiskompisar. Vi var inne i Piratrummet och det var så häftigt!

Jag fick massor av presenter, simprylar, lego, skruvdragare mm

Mammas kamera är inte bra men ni ser lite i alla fall:


Fullt uppI morse var det rugbyträning och det gick jättebra. Efter den åkte vi till Biltema och köpte presenter till Oscar. När vi varit hemma en stund kom farmor och farfar förbi. De skulle gratta mig då de inte har möjlighet att göra det på måndag när jag fyller år. Tack för pengarna!


På eftermiddagen var det dags för Oscars kalas på 4H gården i Gränby. Vi fick gå runt o klappa djuren, fika, gå på skattjakt och busa i dammen. Jag hade jätteskoj!

Efter kalaset var jag och shoppade med mamma på Gränby Centrum. Jag köpte bla en grön hårfärg och ett grått nagellack.

På kvällen var vi hos mormor och morfar. Jag passade på att tvätta min cykel så att den blev riktigt fin. Till middag fick vi kebab som morfar åkte och köpte. Gott!

Ännu en sport!

Men jag har glömt att berätta att jag började på en ny sport i måndags. Numera är jag inte bara rugbyspelare utan även fotbollsspelare!

Det var jätteskoj att träna och det var roligt att så många av mina dagiskompisar också var med. Så nu blir det rugby på lördagar och fotboll på måndagar. Kom gärna och titta!


Varit hos Börje

Har varit i Viksta hela dagen hos Börje. Jag har snickrat, hyvlat, borrat, skruvat och fixat! Tjänade tio kronor när jag fick gå upp på Börjes vind och leta efter tre råttfällor. Jag skulle få tio för varje jag hittade. Jag lyckades hitta en. Tänk att råttorna springer iväg när de fastnar i fällorna...
Ser ni blomman på bordet? Den köpte jag till Börje när mormor köpte blommor till sin mamma och pappa som skulle sitta på graven. Jag fick en tumstock av Börje och jag blev så glad! 


Kusinmys i solen


RSS 2.0