Steninge slott

Igår åkte jag på julmarknad med mamma, mormor och morfar till Steningeslott. Roligast var när glasblåsaren ville att jag skulle komma innanför avgränsiningarna och hjälpa honom. Jag fick t.o.m prova att blåsa en glasbubbla!
 

Pappa tröttnade...

...på mitt snackande så han tejpade igen min mun!
 
 
Skojade bara, jag gjorde det själv. :)

Nyklippt!

 
                         Nybadad och nyklippt

Luuuuuuuuurad!

Imorse lurade jag pappa att jag och mormor hade bestämt att jag skulle vara där istället för på dagis. Och så blev det...
 
 
                  På Biltema med mormor och morfar

Allt ljus på Uppsala!

 
Ikväll har jag varit med mormor & morfar samt Börje på promenad genom ett mörkt Uppsala. Vi tittade på utställningen "Allt ljus på Uppsala". I Islandsfallet var det fullt med spöken - moahhahhah!

Påväg att bli frisk!

Pappa o jag var till doktorn i tisdags och då sa doktorn att jag hade urinvägsinfekton. Medicin hämtades ut efter läkarbesöket så snart slipper jag gå o kissa tio gånger i timmen - vilket kommer bli jätteskönt.
 

Halloweenfest!

 
Igår var mamma och jag på Halloweenfest hos Oskar Grass. Oskars mamma o pappa hade fixat läskiga saker, läskiga ljud, läskiga lekar och läskigt god mat!
 
Oj, vad vi hade roligt!
 
Idag har jag lekt med mina kusiner från morgon till kväll. Klockan åtta imorse kom Sonja o Charlie hem till oss eftersom Robert måste jobba o Charlotte var ute o flög.
 
Och ÄNTLIGEN hade Charlotte hittat pilbågen med pilarna i USA som jag så gärna ville ha. Jag fick den idag i present och nu har jag o Charlie lika!!! TACK SNÄLLA CHARLOTTE!!!
 
Vid elva åkte vi till mormor o morfar och käkade lunch och väntade på Robert. Sen vid halv ett drog vi iväg till Bälinge på dop. Det var min syssling Harry som skulle döpas. När dopet var över fortsatte jag att leka med mina kusiner och åkte med dem hem. Fast nu böt jag till Melker o Meja.
 
Jag har haft en jätterolig dag, lite synd att jag missade både fotbollen och innebandyn. Nästa helg missar jag fotbollen igen för då är det rugbyträff. Det ska bli jätteskoj!

RSS 2.0