Varit på Arlanda

I dag följde jag med när vi skulle vinka av Victor på Arlanda. Först var det samling på rugbyklubben och sen åkte vi till Arlanda. Micke Krull satt ibak med mig och det var jätteskoj!
 
Vi var med in i avgångshallen ett tag och då passade jag på att mysa o busa med alla killar.
 
Nu blir det tomt hemma när båda brorsorna är borta och i helgen jobbar pappa så då blir det bara mamma o jag. Vi ska spackla o måla i Victors rum, sen blir det lite träning och på lördag kväll ska jag på Halloweenfest.

Invigningen av RA motor

 
Idag har jag varit på invigningen av nya RA motor. Ser ni att jag står under bilen på bilden?!
 
Vi kollade på en mini konsert med Sean Banan - Oj, vad han var bra! De hade godisregn också men det var skitdåligt - fick två kolor. Tänk när vi var på invigningen av Mekonomen - då fick vi ta påsar för att få plats med allt godis som de kastade ut. Dåligt!!!
 
 

Följt med Noa

Idag fick jag följa med Noa hem från dagis. Hans pappa kom och hämtade oss vid tre. Jag blev jätteglad för jag visste inget om detta utan Noas pappa hade skickat ett sms på morgonen till min pappa o frågat om det var ok.
 
Vi hade i alla fall jätteskoj hos honom. Vi spelade tv:spel, klädde ut oss till Batman och Spindelmannen, mm mm.
 
Eftersom jag även åt middag där kunde jag vara kvar o leka enda tills klockan sju. När jag kom hem var jag så trött. Åt lite glass, borstade tänderna och somnade bums.

Söndag = fullt ös!!!

Fotbollsträning och Innebandyträning och däremellan bus med kusinerna hos mormor och morfar. Jo, jag har haft en jätterolig söndag!
 

Börjat på Innebandy

Eftersom jag tjatat länge om att börja spela innebandy fick jag ikväll chansen. Mamma åkte ner med mig till Årstaskolan och jag spelar numera i Sirius p07.
 
Tänk, det var inte en enda kille som jag träffat förut men vad gjorde det? Jag blev kompis med många av dem och jag hade en jätteskoj träning. Roligast var så klart att spela match och tråkigast var de där glasögonen som man måste ha.
 
 
 

Alla kutar!


Tävlar med Max

Här kommer en liten video från gårdagens klubbdag.
 
 

Bäddat sängen

Gjorde mamma glad genom att bädda min säng medans hon låg o sov. Sen gick jag upp och gjorde frukost själv - jordgubbskräm o mjölk.
 
Nu är hon uppe och vi ska åka på fotbollsträning om en timme.
 

Rugbyavslutning

Idag var det avslutning på rugbyträningen med en gemensam klubbdag på Fyrisfjädern. Alla som spelar var med och vi tränade o spelade tillsammans.
 
 

Jakan med pappa

Idag åkte jag till Jakobsberg med pappa. Vi hälsade på pickomommo. Sen var vi till en kyrkogård, Jakobsbergscentrum och IKEA. Vet ni, jag fick TVÅ glassar på möbelvaruhuset men säg inget till mamma...
 
 
                   Provar en fåtölj på IKEA i Barkarby.

Grattat farfar

Idag fyllde min farfar 60 år så på kvällen åkte vi ut med blommor och presenter och grattade honom. Tänk att han vann på tre av sina fyra lotter som vi köpte till honom. :)
 
                                                       
 

Rugbybilder!

En pappa i mitt lag har delat med sig av massa fina foton från rugbyträningen. Lägger upp dem här så ni får se hur det går till när vi tränar.
 

Min söndag

Idag hade vi vår första inneträning i Årstaskolan. Det var jätteroligt och två killar till från dagis började, Alexander och Isak. Nu består nästan halva laget av barn från min avdelning på dagis.
 
På eftermiddagen var jag, mamma och Rosi ute och promenerade i Årsta. Vi besökte 4H, Kamomillensförskola, BMX banan mm.
 
Kvällen tillbringades hos mormor och morfar. Vi åkte dock hem ganska tidigt för jag var trött och hade ont i huvudet. När jag somnat var mamma tvungen att åka till jobbet och då fick morfar komma och passa mig. Fast det vet jag inte om.
 
Mamma märkte när hon kom tillbaka att jag var jättevarm och hade feber. Hon väckte mig och gav mig en Alvedon. Är jag inte frisk imorgon bitti när jag vaknar får jag vara med morfar.

RSS 2.0