Leos - igen!!!

På eftermiddagen var jag bjuden på Elvins och Loves 6 års kalas på Leos lekland. Visst, det var roligt att leka men det börjar bli tråkigt att alla har sina kalas där.
 

Rugbyträning

Imorse var det rugbyträning som vanligt på lördagmorgonar. Det roliga var att Börje kom och tittade. Med sig hade han lite prylar till mig - ett hänglås, lite skruv och en säkerhetskedja. Wow va glad jag blev!
 

Lekt med Noa

Vi åkte till landet idag för att mamma och pappa skulle plocka undan sommarmöblerna, klippa en sista gång och rensa inför vintern.
 
Jag fick ta med mig en egen kompis för första gången och jag och Noa hade jätteskoj!
 





Skum

 
                              Kevin knäppte detta kort på mig när jag badade efter rugbyn!

MOAHHAHAHAH!!!

 
Jag fick aldrig chansen att måla mig igår när vi var på Biotiopia på den årliga Kulturnatten. Köerna var superlånga och vi orkade inte vänta. Så idag målade mamma mig som en zombie.

Sista resan för i år

 
Idag var det sista dagen som Lennakatten körde för i år. Vi tog rälsbussen till Marielund där vi sedan köpte glass och ger och satte oss vid bryggorna.
 
 
Morsan & farsan drack lite kaffe medans jag käkade min glass. Sedan hällde vi i lite mosade kex i vattnet vilket gjorde att vi lockade till oss fiskar. Det var roligt att se när de högg efter smulorna.
 
En och en halv timme sedan åkte vi hem med lilla ångloket. Nu blir det inge mer tåg iår... :(
 
 

Rugbyträning

Har varit på den roligaste rugbyträningen hittintills. Vi fick bl a spela rugby på riktigt för första gången och sen tränade vi o glida i det blöta gräset. Vi hade tävling också om vem som kunde glida längst. Bäst var naturligtvis min tränare Henke.
 


Blöt om rumpan efter glidtacklingarna och super gräsig/blöt ifram -  så ska man se ut när man gjort en ordentlig rugbyträning!

RSS 2.0