Målvakt

Idag var det min tur igen att få va målvakt på innebandyträningen. Jätteskoj!
 
 

Min cykel

 

Rugby

Idag var det en lång rugbydag som började klockan nio på rugbyklubben. Victor hade samling då och jag var med. Sen begav vi oss till Stenhagen där han skulle spela match mot Sigtuna. När matchen var slut åkte vi tillbaka till klubben där vi bjöds på mat.
 
På eftermiddagen skulle Victor övningsköra och då var mormor och morfar också med. Vi körde runt Björklinge mot Viksta och stannade hos Börje och fikade.
 
 
 

Innebandymatch

 
Ikväll spelade vi vår första innebandymatch någonsin. Det var avslutning för Sirius alla lag i Allianshallen och vi fick möta ett annat Sirius lag som också är 06-07. Tyvärr förlorade vi med 4-2 men det gjorde inte så mycket. Efter matchen var det fika och sen fick vi medaljer.
 
 
 

Ont i öronen

Inatt vaknade jag av att jag hade jätteont i öronen. Det gjorde så ont, så ont!!! Mamma gav mig tabletter både i rumpan och munnen. Efter en lång stund somnade jag.
 
Idag har det inte gjort lika ont men jag har varit hemma från dagis. Först med pappa och sen hos mormor och morfar.

Lördag och Söndag

I lördags var jag en snabbis på Leos lekland (mamma hade glömt bort att vi skulle på teater så hon dubbelbokade oss) och grattade Eddie. Sen bar det av på Pelle teater i Svandammshallarna med mormor, mamma och alla småkusiner. Jag var den enda som ville måla mig som katt. Ser ni att jag är Elaka Måns?

 

 
Också vill mormor ha ett kort på sig med alla oss ungar så då blev det så...
 
 
Vi tog ett utan mormor också:
 
 
 
På söndagen efter fotbollsträningen åkte jag ut till Oscars land med mamma o pappa. De stannade en stund och grillade med oss sen drog de hem igen.
 
 
 
 

Oliver i Kungsberget


Kungsberget

 
Idag har jag varit i Kungsberget utanför Sandviken och åkt slalom med mamma, Robban, Sonja & Charlie.
 
Efter en vurpa där jag släppte Roberts stavar då jag trodde att jag skulle kunna köra lika fort som mina kusiner tog jag det lite lugnare. Det var några åk där jag grät mig ner för backen men sen lossnade det och jag lärde mig att bromsa genom att antingen ploga eller köra upp mot backen istället för ner.
 
Hade en jättekul dag i backen men när vi åkte hem - då var vi trötta!
 
 
 

Men hallå!!!

 
Jag har ju glömt att berätta att jag fick träffa min idol som snabbast i måndags på Gränby. Så nu har jag en signerad CD och en signerad poster av YOHIO!!!
 

Snart förskolan...

                
 
Min mamma är bra tokig! Hon har redan köpt en rygga och en gympapåse till mig som jag ska ha när jag börjar i förskoleklass på Årstaskolan i höst. Dessutom fick jag ett par skor av märket DC. Så nu är jag stolt ägare av samma sorts skor som Victor har.

Slalom för 1:a gången

Jepp, det stämmer!!!
 
TACK morbror Robert för att du tog dig tid att åka med mig både upp i liften och ner för backen.
 
 
När jag sedan kände mig säkrare och vågade åka själv - då var det skitkul!!!
 
 
 
 
                                         Jag hade en toppendag i Sunnersta!

RSS 2.0