Leos lekland

 
Igår var jag, Mathilda och Elvin på Leos lekland. Vi hade jätteskoj!

Pepparkakshus

Idag har mamma och jag gjort ett pepparkakshus. Mamma fixade med ihopsättningen och glasyren och jag fixade stylingen med polkastängerna och smågodiset.
 
Visst blev det fint?!
 
 

Rugbyjulfest

Igår kväll fick jag träffa alla mina rugbypolare i rugbylokalen i Luthagen. Jag satt dock mest o snackade med några av de stora killarna från Victors lag. Vi bjöds på lussebullar i stora lass och vi fick äta så många vi ville!!!
 
Sen kom tomten med godis - eller tomten o tomten.... jag vet att det var Max!
 
 

Innebandymatcher

Igår fick vi då äntligen spela våra första två innebandymatcher i poolspel mot ett annat Siriuslag och Bålsta. Vi förlorade båda matcherna men var nog gladast av alla endå. I första matchen spelade jag ute och i den andra stod jag i mål.
 
 

Hairstyle deluxe

 
Så här fin var jag i håret när jag gick till Mathilda häromkvällen.

Tomtefest


I torsdags hade vi tomtefest med alla förskoleklassare. Vi sjöng sånger som vi övat på i flera veckor och sedan fikade vi med våra nära o kära. Efter fikat sprang alla ungar runt som dårar och jagade varandra.
 
Kan du hitta mig bland alla tomtar?

Kära jultomten

 

Söndag 8 december

 
 
 
Idag invigde jag mina nya vinterdojjor o brallor när mamma och jag gick till Storakullen för att åka på min madrass. Det var jätteskoj men det var lite för lite snö på toppen så det var lite bökigt att komma iväg men sen när man var på väg ner då gick det snabbt!
 
Kvällen avslutades med innebandyträning och sen en sväng till Gränby Centrum för att inhandla min belöning då jag skött mig så bra sista veckorna. Egentligen ska jag få en liten varje vecka men jag valde att spara så nu köpte jag något större istället. Kom hem med ett nytt blad till min innebandyklubba o ny tape - allt i rosa.
 
Innan jag skulle borsta tänderna tappade jag min andra tand. Så nu ser jag ut så här:
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0